Μπερλουσκόνι: Πουλάω το 75% της Μίλαν σε Κινέζους

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δείχνει να έχει αποφασίσει να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της αγαπημένης του Μίλαν.
Ο οικονομικός όμιλος στον οποίο ανήκει ο Σύλλογος της Μίλαν ονομάζεται Fininvest και είναι συμφερόντων οικογένειας Μπερλουσκόνι.


Η Μίλαν βρίσκεται στα «χέρια» του Μπερλουσκόνι σχεδόν τριάντα χρόνια (από το 1986).

Ο θαλερός -παρότι 79χρονος πια- «Καβαλιέρε» μετά από τόσα μπούνγκα - μπούνγκα, μετά την αθώωση του για την υπόθεση «Ρούμπι Γκέιτ» από το Ανώνατο Δικαστήριο της Ρώμης και αφού ολοκλήρωσε την ποινή που του είχε επιβληθεί για φορολογική απάτη, εκτείοντας και τις τελευταίες του ώρες στον οίκο ευγηρίας, αποφάσισε να ασχοληθεί με την τύχη της Μίλαν.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η οποία επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του «μεγάλου αφεντικού», ο Μπερλουσκόνι δείχνει ότι έχει πάρει την απόφαση να πουλήσει το 75% των μετοχών της ιταλικής ομάδας σε Κινέζους επενδυτές αντί 1,5 δις ευρώ.

Λέγεται ότι έχει προχωρήσει αρκετά η υπόθεση, με την κόρη του, Μπάρμπαρα να παραμένει σε ρόλο εκτελεστικού διευθυντή.

Τις επόμενες ημέρες -πιθανώς μετά το Πάσχα των Καθολικών, που είναι την Κυριακή 5 Απριλίου- αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση του Μπερλουσκόνι με τους Κινέζους για την πώληση της Μίλαν.

Ο Καβαλιέρε και η Μίλαν κέρδισαν μαζί πέντε Πρωταθλήματα, οκτώ Πρωταθλήματα Ιταλίας και ένα Κύπελλο.

Ο Σίλβιο μεταμόρφωσε την ομάδα, για την ακρίβεια, την οδήγησε στην κορυφή από την ανυποληψία στην οποία είχε περιπέσει. 
πηγη

Ανώτατο Δικαστήριο: Επιβεβαιώνει την αθώωση του Μπερλουσκόνι

Οι Ιταλοί ανώτατοι δικαστές αποφάσισαν πως πρέπει να επιβεβαιωθεί η αθώωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τις κατηγορίες συνέργιας σε προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρώμης επιβεβαίωσε την αθώωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση «Ρούμπι Γκέιτ». Σύμφωνα με τη Rai, οι Ιταλοί δικαστές μετά από οκτώ ώρες συνεδρίασης αποφάσισαν ότι ο Μπερλουσκόνι θα πρέπει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες συνεργίας σε προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία και κατάχρησης εξουσίας.
Η πρωτοβάθμια δικαιοσύνη, είχε καταδικάσει τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό σε επτά χρόνια φυλάκισης. Από το Ανώτατο Δικαστήριο θεωρήθηκε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν πως γνώριζε ότι η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ ήταν ανήλικη την περίοδο κατά την οποία άρχισε να συναναστρέφεται μαζί της .
Ο Γενικός Εισαγγελέας του Ιταλικού Αρείου Πάγου είχε ζητήσει την ακύρωση της αθώωσης του εφετείου, αναφέροντας, μεταξύ των άλλων, ότι «το ότι ο Μπερλουσκόνι είχε δηλώσει ότι η Ρούμπι Καρίμα ήταν ανιψιά του Μουμπάρακ, άρμοζε σε σκηνή έργου του Μελ Μπρούκς και προκάλεσε τον διεθνή γέλωτα».
Βρίσκεται σε εξέλιξη, τέλος, έρευνα για την λεγόμενη υπόθεση «Ρούμπι τρία», που φέρεται πιθανό να οδηγήσει σε δίκη για προσπάθεια διαφθοράς μέρους των νεαρών γυναικών που συμμετείχαν στις γνωστές βραδιές στην έπαυλη του 'Αρκορε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
anwtato-dikastirio-epibebaiwnei-tin-athwwsi-tou-mperlouskoni

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...