Να διαμαρτυρηθεί για τη διαφθορά ήθελε ο πιλότος που προσγειώθηκε στο Καπιτώλιο

O πιλότος του "γυροπλάνου" δεν είχε επικοινωνήσει με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δεν είχε άδεια να προσεγγίσει σε χώρο περιορισμένης πρόσβασης για αεροσκάφη και ελικόπτερα
Να διαμαρτυρηθεί για τη διαφθορά στις ΗΠΑ φέρεται να ήθελε ο πιλότος του μικρού ελικοπτέρου που προσγειώθηκε στον κήπο του Καπιτωλίου.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπλοΐας των ΗΠΑ (FAA) θα αναλάβει το περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της FAA, ο πιλότος του "γυροπλάνου", ο ταχυδρόμος Nταγκ Χιουζ, ο οποίος συνελήφθη, δεν είχε επικοινωνήσει με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δεν είχε άδεια να προσεγγίσει σε χώρο περιορισμένης πρόσβασης για αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Embedded image permalink
Νταγκ Χιουζ


Οι κανονισμοί ασφαλείας για την Περιφέρεια της Κολούμπια απαγορεύουν τις πτήσεις ιδιωτικών αεροσκαφών εάν οι πιλότοι τους δεν έχουν εξασφαλίσει προηγουμένως την απαραίτητη άδεια. Όποιος παραβιάζει την απαγόρευση αυτή μπορεί να διωχθεί ποινικά.

Πάντως, οι πυροτεχνουργοί που εξέτασαν το γυροπλάνο του Χιουζ, ανέφεραν ότι δεν βρήκαν κανένα επικίνδυνο υλικό. Το μικρό ελικόπτερο αναμένεται ότι θα απομακρυνθεί από το σημείο και θα μεταφερθεί σε ασφαλή τοποθεσία.

Σημειώνεται ότι στο Αμερικανικό Καπιτώλιο συνέρχεται το Κογκρέσο το νομοθετικό σώμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, στην κορυφή του λόφου του Καπιτωλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...