Πυρoβολισμοί μέσα στο δικαστήριο του Μιλάνου...Το Δικαστικό Μέγαρο εκκενώθηκε και η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν κατηγορούμενος για χρεοκοπία, άρχισε να πυροβολεί το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο εσωτερικό του δικαστηρίου του Μιλάνου, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ένα άτομο έχει τραυματιστεί και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για τέσσερις νεκρούς κάνει λόγο η τηλεόραση της Rai, που προσθέτει ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ένας δικαστής και ένας μάρτυρας. Οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών και πηγές του δικαστηρίου από την πλευρά τους μιλούν για δύο νεκρούς, ενώ δεν έχει εκδοθεί κάποιο επίσημο ανακοινωθέν.
Συνελήφθη από τους καραμπινιέρους ο δράστης και επιχειρηματίας Κλάουντιο Τζιαρντέλλο, που κατηγορείται για χρεοκοπία. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, πυροβόλησε στην αίθουσα στην οποία έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν τις δικογραφίες οι δικηγόροι.
Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Corriere della Sera» διαβάζουμε ότι ο Τζιαρντέλλο φέρεται να άνοιξε πυρ, όταν ο δικηγόρος του τον πληροφόρησε ότι δεν είχε σκοπό να τον υπερασπίσει στην δικαστική υπόθεση που επρόκειτο να εκδικασθεί σήμερα.

Terrore a Milano, spari nel Palazzo di Giustizia
Il killer preso dopo fuga in moto|Foto|Video
Tre morti, ucciso anche giudice Ciampi|LiveTv

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...