ΚΩΣ: Η ΝΕΑΡΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ... ΣΩΤΗΡΑ ΑΔΩΝΙ! (VIDEO)

Διέλυσε τη Δημόσια Υγεία, στήριξε «με νύχια και με δόντια» το... success story του Σαμαρά, υπερθεμάτισε σε κάθε ευκαιρία για το μνημόνιο, «το καλύτερο κείμενο που υπέγραψε ποτέ η Ελλάδα». Συνέβαλε, δηλαδή, τα μέγιστα στην εξαθλίωση της ζωής εκατομμυρίων Ελλήνων.
Κι ενώ κανείς θα περίμενε να συνειδητοποιήσει επιτέλους τι προξένησε η ξενόδουλη στάση του στην Ελλάδα, ο... κύριος αυτός έχει το θράσος να πραγματοποιεί ομιλίες και διαλέξεις και να... κουνά το δάκτυλο στον ελληνικό λαό, γιατί εξέλεξε τη μόνη κυβέρνηση που - εδώ και πέντε χρόνια - τόλμησε να ορθώσει ανάστημα και να πει «όχι» στους ξένους δυνάστες της πατρίδας μας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο των παραπάνω, έδωσε ομιλία χθες, Σάββατο (25/04/2015) στη Νομαρχιακή της ΝΔ στην Κω, με θέμα «πού πάει η χώρα», όπως φρόντισε να ενημερώσει τους followers του στο Twitter.
Μια νεαρή γυναίκα – θύμα προφανώς των εγκληματικών μνημονιακών πολιτικών, τις οποίες ο γνωστός τηλεπωλητής βιβλίων χρόνια τώρα υπερασπίζεται – δεν άντεξε να ακούει τις... κινδυνολογικές κορώνες του.
Σηκώθηκε όρθια και απευθυνόμενη στον βουλευτή της ΝΔ τον κατηγόρησε ότι λέει ψέματα όλα αυτά τα χρόνια, επισημαίνοντάς του όσα «πέτυχαν» ο ίδιος και το κόμμα του, όσο βρίσκονταν στην εξουσία.
Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει, καθώς οι «φίλοι» του κ. Γεωργιάδη που βρίσκονταν στην αίθουσα φρόντισαν να την απομακρύνουν.
Όσο για τον κ. Γεωργιάδη;
Δήλωσε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήθελε να... προκαλέσει εντυπώσεις και να στρέψει τις κάμερες και τα ΜΜΕ προς αυτήν.
Αμετανόητος...!

πηγη

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ON AIR (VIDEO)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...