Συνοδός πολυτελείας καταδικάστηκε για τον θάνατο διοικητικού στελέχους της Google

Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε μια 27χρονη συνοδός πολυτελείας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής την Τρίτη, καθώς ομολόγησε ότι έδωσε θανάσιμη δόση ηρωίνης σε ένα διοικητικό στέλεχος της Google.
H αναπάντεχη ομολογία της Alix Catherine Tichelman έκανε την δίκη να λήξει πρόωρα με την ίδια να καταδικάζεται για την ακούσια ανθρωποκτονία του 51χρονου
Forrest Hayes τον Νοέμβριο του 2013. Η ίδια κατηγορούνταν ότι σκότωσε τον άνδρα, πατέρα πέντε παιδιών, ενώ οι δυο τους βρίσκονταν στο ιδιωτικό του γιοτ.
Σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Santa Cruz, η Tichelman παραδέχτηκε την ενοχή της και σε άλλες κατηγορίες, οι οποίες συμπεριελάμβαναν την χορήγηση επικίνδυνων ουσιών, την καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων και την πορνεία.
Οι εισαγγελικές αρχές είχαν αποκαλύψει πως οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν πως η πόρνη δεν προσπάθησε να βοηθήσει τον Hayes. Στην πραγματικότητα πάτησε πολλές φορές το πτώμα του, ήπιε κρασί και έφυγε χωρίς να καλέσει ασθενοφόρο.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως οι συνήγοροι του θύματος δεν ανέφεραν το επάγγελμα της 27χρονης μέσα στην δικαστική αίθουσα, δήλωσαν πως η ίδια δεν ήθελε να προκαλέσει κακό στον άνδρα και τόνισαν πως η χορήγηση των ναρκωτικών ουσιών έγινε με την θέληση του θύματος.
Εκτιμάται ότι ο Hayes, πατέρας πέντε παιδιών, είχε γνωρίσει την Tichelman μέσω μιας σελίδας που συνδέει πλούσιους άνδρες με νεαρές γυναίκες.
«Αυτό ήταν ένα ατύχημα και (μετά την κατέβαλε) ο πανικός και είναι τόσο μετανιωμένη», δήλωσε ο Jerry Christensen, ένας από τους δικηγόρους της γυναίκας.
 ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...