Δέκα Playmate που βρήκαν τραγικό θάνατο σε νεαρή ηλικία: Από την Merilyn Monroe στην Anne Nicole Smith

Ο Hugh Hefner δημιούργησε το περιοδικό Playboy στο Σικάγο, το 1953. Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας ξεκίνησε δυναμικά καθώς στο πρώτο του εξώφυλλο είχε την Marilyn Monroe κάτι που έκανε το περιοδικό να ξεπουλήσει μέσα σε λίγες μέρες. Μέχρι το 1974 περίπου ένας στους τέσσερις Αμερικανούς ήταν συνδρομητής του περιοδικού. Το Playboy μέσα στα χρόνια κατάφερε να γίνει ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα περιοδικά στον κόσμο.

Από το περιοδικό πέρασαν πάρα πολλές όμορφες γυναίκες που με τις καμπύλες τους έχουν μεγαλώσει τουλάχιστον τρεις γενεές ανδρών.
Ορισμένες από αυτές όμως είχαν τραγικό θάνατο σε μικρή ηλικία. Άλλες έχασαν τη ζωή τους από υπερβολική δόση ναρκωτικών και άλλες είχαν αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.
  • Debbie Boostrom
    Ήταν Playmate του Αύγουστο του 1981. Στις 29 του Ιουλίου 2008, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Φλόριντα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή όταν βρέθηκε ήταν νεκρή τουλάχιστον δυο εβδομάδες . πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε με όπλο. Ήταν 53 ετών.
  • Tonya Crews
    Γεννήθηκε Οκλαχόμα και εκτός από Playmate τον Μάρτιο του 1961 εργάστηκε επίσης ως δασκάλα χορού. Το 1966 έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα . Ήταν μόλις 28 ετών
  • Eve Meyer
    Ήταν στο πτήση της Pan Am 1736 όταν συγκρούστηκε με ένα άλλο αεροπλάνο στην Τενερίφη Καναρίων Νήσων . Συνολικά έχασαν τη ζωή τους 583 άτομα , μεταξύ των οποίων και Meyer που ήταν 46 ετών.
  • Claudia Jennings
    Δεν ήταν μόνο η Playmate του Νοεμβρίου του 1969 αλλά ήταν και η Playmate της χρονιάς το 1970.Έχασε τη ζωή της από αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Pacific Coast Highway στα 29 της.
  • Dorothy Stratten
    ASSOCIATED PRESS
    Στα 17 εργαζόταν σε ένα φαστφουντάδικο. Ο άνθρωπος που την προσέλαβε, Paul Snider, ήταν εννιά χρόνια μεγαλύτερος. Αυτός κατάφερε να την πείσει ότι θα γίνει μοντέλο με αποτέλεσμα να στείλει γυμνές φωτογραφίες της στον Hefner. Το 1979 τον παντρεύτηκε ωστόσο λίγους μήνες αργότερα την σκότωσε γιατί έμαθε ότι είχε σχέση με τον παραγωγό Peter Bogdanovich. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε. Η Stratten ήταν μόλις 20 ετών. Ο Hefner αποφάσισε να είναι η Playmate της χρονιάς μετά το θάνατό της.
  • Star Stowe
    Η Star Stowe γεννήθηκε στο Little Rock το 1956. Φωτογραφηθηκε για το περιοδικό μόλις στα 20 της. Παντρεύτηκε τον Peter Maligo με τον οποίο είχε ένα γιο. Αφού χώρισαν μετακόμισε στο Fort Lauderdale και "έπεσε" στα ναρκωτικά και την πορνεία. Τελικά βρέθηκε στραγγαλισμένη σε μια περιοχή όπου σύχναζαν ιερόδουλες. Τρεις μέρες μετά το θάνατό της θα γινόταν 41 ετών.
  • Elisa Bridges
    Είχε μια εκτενή καριέρα στο playboy. Από το 1994 έως το 2000 εμφανίστηκε σε πολλές παραγωγές του Playboy Home Video. Σε ηλικία μόλις 28 χρονών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι ενός από τους στενούς φίλους του Hugh Hefner, τον Edward Nahem, στις 7 Φεβρουαρίου 2002. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα της "οξείας δηλητηρίασης από τις συνδυασμένες επιπτώσεις της ηρωίνης , μεθαμφεταμίνης , μεπεριδίνης και αλπραζολάμης".
  • Jayne Mansfield
    ASSOCIATED PRESS
    Ήταν στις 29 Ιουνίου 1967 όταν η Mansfield και ο Brody, επιστρέφοντας από άλλη μια αξιομνημόνευτη εμφάνιση της σταρ σε νυχτερινό κέντρο του Μισισιπί, συγκρούστηκαν με φορτηγάκι σε κλειστή στροφή, χάνοντας επιτόπου και οι δύο τη ζωή τους. Η 34χρονη σταρ ήταν στον κολοφώνα της δόξας της, καθώς μπορεί το σινεμά να της γύρισε την πλάτη, δεν έκανε όμως το ίδιο ποτέ το ανδρικό κοινό, που κατέκλυζε κυριολεκτικά τις αίθουσες όπου εμφανιζόταν η Mansfield. Με το κατάξανθο look και τις χυμώδεις αναλογίες, η Mansfield ήταν σε επίπεδο sex symbol στις δεκαετίες του '50 και του '60 πίσω μόνο από την -εκτός συναγωνισμού- Μέριλιν! Τόσο το αναμφισβήτητο ταλέντο όσο και τα χαρίσματά της στη σκηνή την ξεχώριζαν από τη στρατιά των "Μπάρμπι" που κυνηγούσαν το ίδιο όνειρο, ενώ οι ικανότητες αυτοπροβολής της έχουν μείνει τόσο θρυλικές όσο και οι αναλογίες της.
  • Anna Nicole Smith
    twitter
    Η playmate του 1993 βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Seminole Hard Rock Casino and Hotel στο Hollywood,στις 8 Φεβρουαρίου 2007. Όλα αυτά λίγο μετά την γέννα της μόλις 5 μηνών κόρης της και του θανάτου του 20χρονου γιού της.Πολλοί μίλησαν για λήψη ναρκωτικών.
  • Marilyn Monroe
    thefoxling/Flickr
    Η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή στις 3:45 π.μ., ξημερώματα Κυριακής 5 Αυγούστου του 1962, στο σπίτι της στο προάστιο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Η είδηση του τόσο αδόκητου τέλους έκανε τον γύρο του κόσμου. Οι συνθήκες του θανάτου της παραμένουν ανεξήγητες. Το μυστήριο δεν έχει ακόμη λυθεί, εκδοχές και σενάρια διατυπώνονται από τότε αδιαλείπτως. Ποιό ρόλο έπαιξε η σχέση της με τους αδελφούς Κένεντι και σε ποιό βαθμό είναι αναμεμιγμένη η CIA; Ο δεύτερος σύζυγός της, πρωταθλητής του μπέιζμπολ Τζο Ντι Μάτζιο, κατηγόρησε ευθέως το Χόλιγουντ και τους Κένεντι, ενώ ο τρίτος, ο θεατρικός συγγραφέας Άρθουρ Μίλερ, απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. "Σε κάθε 100 κυβικά εκατοστά του αίματος της νεκράς υπήρχον 4,5 χιλιοστόγραμμα υπνωτικού φαρμάκου. Αρκούν 2,5 για να προκαλέσουν τον θάνατον", απεφάνθησαν μετά την ιατροδικαστική εξέταση. Η Μονρόε βρέθηκε νεκρή από την οικονόμο της. Στο ένα χέρι κρατούσε το ακουστικό του τηλεφώνου, ενώ δίπλα της υπήρχε ένα κενό φιαλίδιο υπνωτικών. Έσβησε στα 36 της. Ο θάνατός της γέννησε το μύθο του αιώνιου θηλυκού. Είπε, κάποτε, για τη ζωή της: "Θα ήταν μια ανακούφιση εάν τελείωνε. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου, να φτάνεις κάπου κι έπειτα να ξαναρχίζεις από την αρχή.
ΠΗΓΗ: thesmokinggun.com, goodreads.com,foxnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...