ΣΥΡΙΖΑ: Ρεσιτάλ λάσπης και εκβιασμών η ομιλία του Α. Σαμαρά

Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ, τον οποίο χαρακτηρίζει ως «παντοτινό φίλο των δανειστών» και την ομιλία του «ρεσιτάλ λάσπης και εκβιασμών».


Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Σαμαρά ότι «για το μόνο που δεν μιλά είναι για το πραγματικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος, που αφορά στην απόρριψη του εκβιαστικού τελεσίγραφου των δανειστών προς τον ελληνικό λαό«.
Επίσης, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΝΔ, «πρωθυπουργό της ανεργίας, της ανθρωπιστικής κρίσης και των λουκέτων«, «πρωθυπουργό της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, που κούρεψε μαζί με τον κ. Βενιζέλο αποθεματικά Ταμείων, Πανεπιστημίων και Οργανισμών«, «κολλητό του Μπαλτάκου«, «άνθρωπο που δεν άφησε κοινωνικό και πολιτικό δικαίωμα που να μην καταστρατηγήσει και κατάντησε τη χώρα φτωχό συγγενή«, «πρόθυμο υποτακτικό της τρόικας«, «πρωθυπουργό του «ναι σε όλα«.
«Αντί να προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα, ο κ. Σαμαράς, προσφέρει για μια ακόμα φορά υπηρεσίες σε όλους όσοι προσπαθούν να την υπονομεύσουν και να φορτώσουν με νέα βάρη τους πολίτες της«,υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Να είναι σίγουρος ο κ. Σαμαράς ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Την καταστροφή την έχει ζήσει, και αυτή φέρει φαρδιά πλατιά  το όνομά του κ.Σαμαρά» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...