Football League (πλέι οφ, 8η αγωνιστική): Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ 3-3

Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ πήραν από ένα βαθμό αλλά προσέφεραν θέαμα στη Ριζούπολη καθώς σημείωσαν συνολικά έξι γκολ.

Η Ένωση δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο καθώς είχε εξασφαλίσει εδώ και καιρό την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ενώ ούτε και ο Απόλλων είχε ανάγκη τη νίκη καθώς δεν προλάβαινε το «τραίνο» της ανόδου.


Ωστόσο, σημειώθηκαν τρία γκολ στην αναμέτρηση με το σκορ να ανοίγει στο 24ο λεπτό με τον Τζιώρα ενώ στο 37’ ο Κρισάντους έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα καθώς στην εκπνοή του πρώτου μέρους πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ανγκούλο.

Στην επανάληψη όμως, ο Κρισάντους και πάλι έφερε το ματς στα ίσια σκοράροντας για το 2-2 αλλά ο Σουάνης στο 81’ πέτυχε το 3-2. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ένα λεπτό πριν το 90’ ο Κορδέρο.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)
=======================
1. ΑΕΚ 27 -Σούπερ Λίγκα
2. Ηρακλής 23 -Σούπερ Λίγκα
-----------------------
3. Απόλλων Σμύρνης 14
4. Λάρισα 12
5. Παναχαϊκή 5
6. Ολυμπιακός Βόλου 4


Απόλλων (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταϊρης, Βασιλαντωνόπουλος, Κύργιας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Βάντερσον, Φαρινόλα, Ανγκούλο (70’ Ηρακλής), Λαγός (78’ Σουάνης), Τζιώρας (87΄ Καραδέμητρος)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Ρόβας, Κολοβέτσιος (81’ Κορδέρο), Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης (63’ Σοϊλέδης), Ανάκογλου (71’ Ντούνης), Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...