Μαζί Λαφαζάνης και Αλαβάνος σε κόμμα της δραχμής;

Τον δρόμο για συνεργασία στη δημιουργία κόμματος με πρόγραμμα επιστροφής στη δραχμή ανοίγει ο Αλέκος Αλαβάνος . Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν από τους πρώτος που μίλησε ανοιχτά για έξοδο από το ευρώ δημιουργώντας μάλιστα και κόμμα με το όνομα "Σχέδιο Β", χωρίς να έχει επιτυχία στις εκλογές.


«Είμαστε υπέρ της δημιουργίας ενός πλατιού λαϊκού μετώπου στο οποίο πρέπει να συναντηθούν και άλλες δυνάμεις της αριστεράς, αυτή ήταν πάντα η θέση μας και παραμένει.Πρέπει επιτέλους να υπάρξει αυτή η πολιτική συνάντηση και η δημιουργία ενός νέου φορέα ώστε να απευθυνθούμε σε σημαντικό μέρος του κόσμου » λέει ο Αλ. Αλαβάνος σύμφωνα με το  Βήμα της Κυριακής.

Ο Αλέκος Αλαβάνος μπορεί να μην έχει επίσημη κρούση από την Αριστερή Πλατφόρμα ωστόσο βρίσκονται κοντά αφού  μαζί με τον Κώστα Λαπαβίτσα θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές σε ανοιχτή πολιτική συζήτηση με αντικείμενο « «Η απαγορευμένη συζήτηση για το εθνικό νόμισμα»,   

Ο Άλέκος Αλαβάνος σε κατ ιδίαν συνομιλίες του που αποκαλύπτει η εφημερίδα αποδίδει εύσημα στον Λαφαζάνη για την εντιμότητα και την πίστη του στις θέσεις « που υποστηρίζαμε πάντα» αφήνοντας αιχμές κατά της πορείας που έχει επιλέξει ο Τσίπρας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...