Jennifer Lopez: Δεν παντρεύεται, δεν νοικοκυρεύεται! Πέντε προτάσεις έχει κάνει ο 29χρονος χορευτής…

Η Jennifer Lopez και ο Casper Smart είναι ζευγάρι (και ας μην το παραδέχονται) με τον 29χρονο χορευτή της Λατίνας star να προσπαθεί εναγωνίως να την κάνει γυναίκα του! Χωρίς αποτέλεσμα και στις 5 (!) προσπάθειες…
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό Life & Style, ο Smart έχει κάνει τους τελευταίος 10 μήνες πρόταση γάμου στην J-Lo
πέντε φορές, ωστόσο εισέπραξε και ισάριθμα όχι, καθώς η 46χρονη star δεν δείχνει διατεθειμένη να φορέσει στεφάνι για 4η φορά.
«Η Jen την τελευταία φορά εκνευρίστηκε τόσο που του ζήτησε να σταματήσει να της κάνει προτάσεις επειδή έχει κουραστεί να του απαντάει όχι. Ο Casper έχει κάνει πέντε φορές πρόταση και του έχει πει όχι σε όλες», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της Lopez στο περιοδικό.
Το ζευγάρι είχε χωρίσει (ή έτσι δήλωνε) στις αρχές του 2015 και έκανε την επανασύνδεση το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο άμα συνεχίσει ο Casper να κάνει προτάσεις, δεν βλέπουμε να κρατάει και πολύ το πράγμα…
Μα, πέντε φορές και εσύ βρε Casper;

Jennifer Lopez: Με sexy μαγιό στο vέο video clip της

Αντί να μεγαλώνει… μικραίνει η J-Lo; 
 H Jennifer Lopez συμμετέχει στο νέο video clip του Prince Royce και είπε να κάνει την παρουσία της αισθητή. Πως; Εμφανίζεται με μαγιό για… εγγυημένη επιτυχία!
Η 45χρονη Jennifer, που της έκαναν μήνυση στο Μαρόκο για την αποκαλυπτική εμφάνιση της σε φεστιβάλ του Μαρόκο, φοράει κοφτό ολόσωμο μαγιό το οποίο αναδεικνύει τις καμπύλες της αλλά και τις εξαιρετικές της αναλογίες.
Η Lopez άλλωστε έχει γίνει την τελευταία διετία fan της άσκησης και της υγιεινής διατροφής και μάλλον τώρα χαίρεται τα αποτελέσματα καθώς έχει καταφέρει να διαθέτει ένα σώμα στα 45 της που αρκετές νεότερες συνάδελφοι της θα ήθελαν.
Δείτε την και στο video…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...