Το όχημα του μέλλοντος θα πετάει και πολλά άλλα από το ίντερνετ αυτή την εβδομάδα

Δεν θα ήταν τέλειο να υπήρχε μία σανίδα, με την οποία θα μπορούσατε να ταξιδεύετε ενώ βρίσκεστε στον αέρα; Επίσης, το γνωρίζατε ότι υπάρχει κάποιος που επισκέπτεται πόλεις στην Αμερική, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή που είχαν κάνει οι παππούδες του; Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες

Στα βήματα του παππού και της γιαγιάς
california
Με τις φωτογραφίες του παππού του και τα ημερολόγια της γιαγιάς του ξόδεψε τρία χρόνια από τη ζωή του για να γυρίσει όλη την Αμερική και να βρεθεί στα ακριβή σημεία που είχαν βρεθεί κι εκείνοι. Ας ελπίσουμε ότι στα διαλείμματα είχε σύνδεση OTE VDSL για να κοιτάζει τους χάρτες και να βλέπει όλα τα μέρη που πρόκειται να πάει.
Πηγή:Bored Panda
Ο γύρος του κόσμου

Το 2011, ο φωτογράφος Walter Chang, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά του, να πάρει όλα τα λεφτά που είχε βάλει στην άκρη και να γυρίσει όλο τον κόσμο με ένα σακίδιο στην πλάτη. Του πήρε τρία χρόνια για να καταγράψει όλα όσα έζησε και θέλησε να τα μοιραστεί μέσα από ένα βίντεο που απαθανατίζει και τις 60 χώρες που επισκέφτηκε.
Πηγή: Laughing Squid
Καλοί τρόποι

Μία μητέρα μαθαίνει στην κόρη της πως να τα πηγαίνει καλά με την γάτα που έχουν στο σπίτι τους, αλλά η γάτα είναι τόσο άτακτη που την δυσκολεύει αρκετά. Τελικά της παίρνει την αγαπημένη της κούκλα και φεύγει.
Πηγή: The Dodo
Το όχημα του μέλλοντος

Η Lexus κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τη νέα της δημιουργία, ένα hoverboard, το οποίο χρησιμοποιώντας τον μαγνητισμό στέκεται στον αέρα και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου. Θα είναι διαστημικό, εντυπωσιακό και γρήγορο.
Πηγή: Laughing Squid
Είναι το στρώμα μου διπλό

Έβαλε το παιδί για ύπνο και όταν γύρισε για να δει αν είναι καλά, βρήκε τον σκύλο να έχει κουρνιάσει δίπλα του και μάλιστα σκεπασμένος. Όπως αναφέρει η μητέρα, τα «φιλαράκια» κοιμούνται πολύ συχνά μαζί και είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει τις τελευταίες μέρες.
Πηγή: Viral Nova

Lexus Hoverboard

HUGE Let Down

That new hoverboard everyone's losing their minds over looks so cool ... like the tech toy we've been dying for since "Back to the Future" -- but it's actually totally lame according to a guy who got to ride it.
Sam Sheffer from theverge.com came on "TMZ Live" ... and we fully expected him to be stoked about the Lexus hoverboard (aka The Slide).  Instead, he kinda ripped the gadget as a big budget publicity stunt.
Watch ... he's not saying it doesn't work at all, he's just not impressed with HOW it works.
Soooo .... back to the drawing board, Doc?

Read more: http://www.tmz.com

 


...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...