Βαρβιτσιώτης: Ο Μειμαράκης έφυγε και διόρισε πρόεδρο τον κ. Σκ@τακη

Οργισμένος με την κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».
Άφησε αιχμές κατά του τ.προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και του υπηρεσιακού Γιάννη Πλακιωτάκη, χρησιμοποιώντας και κάποιους βαρείς χαρακτηρισμούς:

«Παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν με βαθιά θλίψη και απέραντη οργή διότι όλοι τους μιλάνε για ενότητα αλλα η ενότητα είναι λέξη αυτή είναι άγνωστη σε αυτούς που την μνημονεύουν. Όλοι κάνουν το παν για να μην υπάρξει ενότης. Ήταν θέαμα της χθεσινής συνεδρίασης της ΚΟ; Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Μεϊμαράκης δεν προσήλθε! Διόρισε αντ’ αυτού τον κ. Πλακιωτάκη, τον κ. σκατάκη τον κύριο δεν ξέρω πως και δεν πήγε! Είναι θέαμα αυτό; Να μου εξηγήσει κανείς! Έγινε αυτό που έγινε δεν υπήρξε κανένας υπέυθυνος; Γίνεται καμία παραίτηση; Καμία! Είναι πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω. Φαίνεται ότι ζω σε άλλη εποχή. Φαίνεται ότι δεν έχω εγκλιματισθεί με το καινούριο περιβάλλον που υπάρχει στη ΝΔ».





Στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρο τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο και εξέφρασε τη λύπη του για τις ενέργειες του Β.Μεϊμαράκη, παρά το γεγονός ότι τον είχε υποστηρίξει.
«Δυστυχώς αυτοί που το προκαλούν είναι και η ηγεσία και είναι το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί. Όλα αυτά που έκανε ο Μεϊμαράκης είναι φαιδρά. Λυπάμαι γιατί ο Βαγγέλης είναι φίλος μου λυπάμαι γιατί πίστευα σε αυτόν αλλά αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια κρίση. Μπήκε μια μέρα στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ και τους επέστησε την προσοχή. Η ΚΕΦΕ πήρε μια απόφαση ομόφωνη και επέλεξε μια εταιρεία η οποία δεν πληρούσε τις προδιαγραφές. Δεν υπάρχει υπεύθυνος; Δεν μπορούσε ο κ. Παπαμιμίκος που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη, δεν μπορούσε να παραιτηθεί; Το καταστατικό θέλει εκ βάθρων αναθεώρηση αλλά δεν είναι το θέμα του Παρόντος. Αισθάνομαι αυτή την οργή γιατί είδα ότι πικράθηκε ολόκληρος ο κόσμος μας. Δεν πικράθηκε μόνο. Αγρίεψε. Οργίστηκε».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...