Ο Μεϊμαράκης την «έπεσε» σε συνεργάτη του Σαμαρά στη Βουλή

Ένα ακόμη επεισόδιο, ιδιαίτερα «θερμό» αυτή την την φορά, προστέθηκε στον «πόλεμο» που έχει ανοίξει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά με το σκηνικό που έχει στηθεί να θυμίζει έντονα το αμίμητο... «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» που έλεγε ο Ντίνος Ηλιόπουλος στην γνωστή ελληνική ταινία...

Αργά το μεσημέρι, στον διάδρομο της Βουλής, έξω ακριβώς από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποχωρώντας από το γραφείο του έστησε ένα μικρό πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους. Την ομήγυρη πλησίασε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Νίκος Τσούτσιας ο οποίος είναι και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΚΟ της ΝΔ.





«Ήρθε ο Τσιούτσιας. Εγώ φεύγω, γιατί ότι ακούει το παραφράζει και το μεταφέρει» είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και έδειξε με το χέρι του την πόρτα του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του στο πηγαδάκι.  
Η «επίθεση» Μεϊμαράκη ξάφνιασε τον Νίκο Τσούτσια ο οποίος απάντησε λέγοντας «εγώ πρόεδρε;» με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ να του αποκρίνεται «ναι εσύ. Για σένα μου λένε ρε Νικόλα».
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κίνησε να φύγει, ωστόσο, ο Νίκος Τσούτσιας τον ακολούθησε προκειμένου να τα πουν από κοντά και να λυθεί η παρεξήγηση. Δεν ακούστηκε τι είπε ο Νίκος Τσούτσιας, ωστόσο, ελάχιστες στιγμές αργότερα ο Βαγγέλης Μείμαράκης ακούστηκε να λέει «τον Κλωνάρη (σ.σ. της Infosolution) εσείς τον ξέρατε. Εγώ δεν τον ήξερα».
Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά «έκοψε» το βήμα του, σταμάτησε να προχωρά μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στάθηκε στην πόρτα του γραφείου του και κάτι είπε, χωρίς να ακουστεί. Όμως φαίνεται ότι τον άκουσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος σταμάτησε, γύρισε και του φώναξε δυνατά: «Τι είπες; Πες μου τώρα τι είπες», ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν μπροστά στο επεισόδιο ο Τσούτσιας του είπε ότι τον αδικεί.
Τότε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΔ ξαναγύρισε, στράφηκε προς το μέρος του Νίκου Τσούτσια, φωνάζοντας του δυνατά ότι «Το άκουσες αυτό που σου λέω; Το άκουσες; Να προσέχεις», μπροστά στους εμβρόντητους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν την σκηνή...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...