Παγκόσμια κατακραυγή. Ο Τραμπ κορόιδεψε ρεπόρτερ με αναπηρία

Οργή και παγκόσμια κατακραυγή εναντίον του Τραμπ εξ αιτίας του τρόπου με τον οποίο ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών αντιμετώπισε ένα ρεπόρτερ με κινητικά προβλήματα (Vid)

Πρόσφατα είπε πως αν οπλοφορούσαν οι Γάλλοι, τα θύματα στο Παρίσι θα ήταν λιγότερα. Έχει τεθεί υπέρ του βασανιστηρίου του εικονικού πνιγμού σε ανακρίσεις, υπέρ της θανατικής ποινής, υπέρ της οπλοφορίας και έχει προτείνει να φακελώνονται όλοι οι μουσουλμάνοι των ΗΠΑ.








Αναρωτιέστε για το πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν γινόταν πλανητάρχης ο Ντόναλντ Τραμπ; Όσο κι αν αναρωτιέστε, κάθε μέρα ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών θα κάνει και κάτι καινούργιο για να μας βάζει στο νου ακόμα πιο ακραίες σκέψεις ολοκληρωτικού χάους και παγκόσμιας πανωλεθρίας υπό μια πιθανή ηγεμονία του.

Το τελευταίο του πόνημα, ξεπέρασε και τη φαντασία των φανατικότερων εχθρών του. Ο Τραμπ κορόιδεψε έναν από τους ρεπόρτερ των New York Times εξαιτίας της φυσικής του αναπηρίας, επειδή εκείνος είχε τολμήσει να γράψει άρθρο εναντίον του πριν από μερικά χρόνια.
...

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στη Ν. Καρολίνα ο Τραμπ προσπάθησε να διακωμωδήσει τον Serge Kovaleski που υποφέρει από μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει τα άκρα.
"Θεωρούμε εξοργιστικό το γεγονός ότι γελοιοποίησε την εμφάνιση ενός από τους ρεπόρτερ μας" δήλωσε εκπρόσωπος των Times μιλώντας στο CNN.
Ο Kovaleski σε άρθρο του αντέκρουε τους ισχυρισμούς του Τραμπ ότι χιλιάδες μουσουλμάνοι πανηγύριζαν για τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...