Ο Σαμαράς αντεπιτίθεται: Κουτοπονηριές και ψέματα όσα λέει ο Μεϊμαράκης

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού καρφώνουν με τη σειρά τους τον παραιτηθέντα μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας ότι η εταιρεία πίσω απο το φιάσκο συνεργαζόταν με το κόμμα ήδη από την εποχή που ο Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας
Adtech Ad
Το γάντι που πέταξε νωρίτερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης καρφώνοντας το σύστημα Σαμαρά για το φιάσκο με την εταιρεία που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, σηκώνει ο πρώην πρωθυπουργός.
Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ανέφεραν ειδικότερα:
"Ο λαός της ΝΔ ένιωσε χθες πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ό,τι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού. Ο Αντώνης Σαμαράς καμία απολύτως εμπλοκή δεν έχει σε όλα αυτά. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές, σνοησίες και ψέματα. Τι εξυπηρετούν; Γιατί το κάνουν; Γιατι εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρα με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη από την εποχή που ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαρακης ηταν γραμματέας του κόμματος; Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποιοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα; Ομως, αυτη τη στιγμή προέχει η ενότητα του κόμματος και η ομαλή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. Να μην ξεχνάει κανείς, ότι ο αντίπαλος είναι αλλού".
Μάλιστα απάντησαν σημείο προς σημείο δηλώνοντας έκπληξη για τα όσα ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης σχετικά με την Infosolutions:
"Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις αναφορές του προσωρινού Προέδρου της Ν.Δ. κ. Βαγγέλη Μειμαράκη για δήθεν σχέσεις του κ. Σαμαρά με την εταιρία που ανέλαβε τις εκλογές της ΝΔ και εκπροσωπείται από τον κ. Κλωνάρη.
Γιατί:
*Πρώτον, η επιλογή της εταιρίας έγινε με ομόφωνη απόφαση της ΚΕΦΕ και τη σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων και των τεσσάρων υποψηφίων.
*Δεύτερον, θυμίζουμε ότι για τις εκλογές της ΝΔ. είχε αρχικά επιλεγεί από την διεύθυνση πληροφορικής και την διεύθυνση προμηθειών της Ν.Δ. αλλη εταιρία, απόφαση που άλλαξε μετά τις γνωστές θορυβώδεις αντιδράσεις του κ. Βαγγέλη Μειμαράκη. Με αποτέλεσμα, να γίνει η διαδικασία από την αρχή, και να επιλεγεί η  info-solutions, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έθεσε ο ίδιος ο κ. Βαγγέλης Μειμαράκης
*Τρίτον, ο κ. Κλωνάρης που εκπροσωπεί την εταιρία που ανέλαβε το έργο, είναι παντελώς άγνωστος στον κ. Αντώνη Σαμαρά. Αντίθετα, ο κ. Κλωνάρης συνεργάζεται με τη Νέα Δημοκρατία είτε ως υπάλληλος, είτε ως μέτοχος είτε ως ιδιοκτήτης εταιρίας πληροφορικής, ήδη από την εποχή όπου ο  κ. Μειμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος.
*Τέταρτον, ελέχθη ότι επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, η εταιρία αυτή ανέλαβε έργο της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού. Η αλήθεια είναι ότι η info-solutions (με αυτό ή με άλλο όνομα) είχε ήδη από δεκαετίας  επιλεγεί  από τις υπηρεσίες του Δημοσίου, για τη συντήρηση δικτύων, έχοντας αντίστοιχη σύμβαση με τους συντηρητές του ασανσέρ, τους απολυμαντές ή τους καθαριστές των εγκαταστάσεων. Η σύμβαση ήταν αξίας 562 Ε/μήνα και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
*Πέμπτον, ο κ. Πτωχός στον οποίο ονομαστικά αναφέρθηκε ο κ. Μειμαράκης, θέλει να δηλώσει ότι δεν είχε ποτέ σχέση με τον κ. Κλωνάρη και τις εταιρίες του, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Και λυπάται που υποχρεώνεται δημόσια να διαψεύδει τον κ. Μειμαράκη".
Αναμένεται να υπάρξει συνέχεια στην αντιπαράθεση με νέες διαρροές από το επιτελείο του κ. Σαμαρά, όπου είναι έξαλλοι για την κίνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και διαμηνύουν ότι δεν θα αφήσουν τίποτα αναπάντητο.
(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...