Φήμες για Kawasaki Versys 250 Αναμένεται να εξοπλίζεται με σύστημα ABS

Από την Ιαπωνία και σε αυτή την περίπτωση μας έρχονται οι πληροφορίες, που θέλουν την Kawasaki να παρουσιάζει σύντομα την μικρότερη σε κυβισμό έκδοση των Versys.
Το Versys 250 δεν  αποτελεί νέα υπόθεση καθότι η σχετική φημολογία γύρω από αυτό έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο εδώ και ένα περίπου χρόνο. Όμως νέες πληροφορίες γύρω από την εν λόγο  μοτοσικλέτα αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον και μας προετοιμάζουν για μια πολύ πιθανή παρουσίαση της στο άμεσο μέλλον.

Το Versys 250 θα φέρει τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα του ZX-250R Ninja και θα ακολουθήσει ως προς την υλοποίηση του την… παπατημένη των μεγαλύτερων εκδόσεων της οικογενείας, πράγμα που σημαίνει όρθιο θέση οδήγησης, μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων αλλά street στήσιμο και γεωμετρία.




Επιπρόσθετα, το Versys 250 θα εξοπλίζεται με σύστημα ABS αλλά και έναν απλοϊκό riding mode επιλογέα με settings standard και rain, κάτι που είναι εντυπωσιακό για μοτοσικλέτα αυτής της κατηγορίας.
Το πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί το Versys 250 είναι ακόμα άγνωστο και η αλήθεια είναι ότι θα διατηρούσαμε επιφυλάξεις σχετικά με την εγκυρότητα της είδησης γενικότερα αν δεν είχε προηγηθεί αυτό.
Λέτε το Versys 250 να αποτελέσει μια εκ των δώδεκα νέων μοτοσικλετών που υποσχέθηκε ότι θα παρουσιάσει η Kawasaki μέχρι το 2017;
Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...