Ταξίδι ελπίδας για την Ντένια Παράσχη στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Ολόκληρη τη χώρα έχει «αγγίξει» η συγκινητική ιστορία της νεαρής Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο, που στα 28 της χρόνια, διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του συντοπίτη της, υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος έπειτα από προσωπικές επαφές με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξασφάλισε τη μετάβαση της ασθενούς στη Βοστώνη
των ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο θα εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα.
Η ιστορία της Ντένιας προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον σε κάθε άκρη της χώρας και έγινε προσπάθεια συγκέντρωσης χρηματικού ποσού για την κάλυψη του τεράστιου κόστους νοσηλείας στο εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής.
Άμεσα θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι της ίδιας και των γονιών της καθώς και η εισαγωγή της νεαρής κοπέλας στην εξειδικευμένη ογκολογική κλινική που αρχικά θα βοηθήσει στην ακριβή διάγνωση και στη θεραπεία, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα.
Επιστολές για βοήθεια προς την άτυχη Ζακυνθινιά, εστάλησαν και στα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ακόμη και στο Βατικανό, για να συνδράμουν οικονομικά. Η κοπέλα διαγνώστηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες με τη σπάνια ασθένεια και το ταξίδι στις ΗΠΑ της επαναφέρει το χαμόγελο και το δικαίωμα στη ζωή.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...