Βρήκαμε τον πιο μάτσο μπάτσο του πλανήτη. 'Γατάκια κακοποιοί, έρχομαι'

Γνωρίστε τον Captain Clay Higgins, που αυτοαποκαλείται ο "πιο σκληρός μπάτσος" των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε νέο βίντεο προειδοποιεί καταζητούμενους κακοποιούς ότι πάει να τους βρει με τον "στρατό του" (Vid+Pics)
  Τον φωνάζουν "Cajun John Wayne" και "τον πιο σκληρό μπάτσο της Αμερικής". Η αλήθεια είναι πως αν δείτε το νέο βίντεο που δημοσίευσε μόνος του στο διαδίκτυο, θα καταλάβετε πως αν μη τι άλλο, θέλει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

 

AdTech Ad

Ο Captain Clay Higgins απειλεί τη συμμορία Gremlins. Ναι, τη συμμορία Gremlins: "Θα σας κυνηγήσω. Θα σας βρω όπου κι αν κρυφτείτε". Μάλιστα, έστησε ολόκληρη υπερπαραγωγή μαζί με όλη τη "στρατιά" του, δίνοντας στη δημοσιότητα και τα ονόματα των καταζητούμενων. Η συμμορία Gremlins της Louisiana κατηγορείται για δολοφονίες, ληστείες και εμπορία ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τον Higgins, έχουν συλληφθεί δέκα μέλη της συμμορίας, αλλά επτά κακοποιοί τριγυρνούν ακόμα ελεύθεροι. "Δεν θα ξεφύγετε!" υπόσχεται ο "τιμωρός της Louisiana". "Είμαστε Αμερικάνοι και προτιμάμε να πεθαίνουμε όρθιοι παρά να ζούμε γονατιστοί", λέει μεταξύ άλλων. "Νομίζετε πως θα φοβηθούμε ακαλλιέργητα φρικιά σαν εσάς;", συνεχίζει. "Θα σας βρω και όταν σας βρω, θα είμαι έτοιμος για τη μάχη, όποτε κι αν γίνει". Ντελίριο και μπόλικη αυτοπροβολή για τον Captain, που θα ήθελε να γίνει μάλλον και κινηματογραφικός ήρωας.
Η αλήθεια είναι πάντως πως σύμφωνα με το Fox News Insider, οι Gremlins θεωρούνται ιδιαιτέρως επικίνδυνοι και ελάχιστοι έχουν καταθέσει εναντίον τους φοβούμενοι μια "άτυχη στιγμή".
Ο Higgins καλεί τον κόσμο να συνεργαστεί μαζί του και να του δώσουν στοιχεία για τη συμμορία "χωρίς φόβο". "Δείτε πίσω μου. Ηγούμαι μιας ομάδας λευκών και μαύρων. Δεν είναι φυλετικό το ζήτημα εδώ. Είναι ζήτημα απόδοσης δικαιοσύνης", λέει ο Captain κοιτάζοντας την οθόνη.

Το βίντεο "γατάκια έρχομαι να σας βρω":

 

O τύπος έχει και δικό του logo:

Το οποίο φιγουράρει πάνω στα προϊόντα που πουλάει μέσα από το online store του. Ναι, σωστά διαβάσατε:


Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει και facebook page με πάνω από 26.000 like.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...