Μetallica: Επανεκδίδουν τα "Kill 'Em All" και "Ride The Lightning"

Οι Metallica ανακοίνωσαν πως στις 15 Απριλίου στα πλαίσια της Record Store Day θα κυκλοφορήσουν τις επανεκδόσεις των δύο πρώτων δίσκων τους, "Kill 'Em All" του 1983 και "Ride The Lightning" του 1984.Ακούστε δυο από τις σπάνιες ηχογραφήσεις.

Τα δύο άλμπουμ θα είναι remastered με εξελιγμένη ποιότητα ήχου και θα είναι διαθέσιμα σε τρεις μορφές, CD, βινύλιο και Deluxe Set
Box. Και οι δύο Deluxe Box Sets εκδώσεις περιλαμβάνουν αυθεντικό υλικό από την προσωπική συλλογή της μπάντας με ζωντανές ηχογραφήσεις συναυλιών τους, ένα βιβλίο συμπεριλαμβανομένων σπάνιων φωτογραφιών.
Στο box set του "Kill 'Em All" θα υπάρχουν 4 βινύλια, 5 CDs, ένα DVD, βιβλίο με σπάνιες φωτογραφίες και ένα patch.
Στο "Ride The Lightning" θα βρείτε 4 βινύλια, 6 CDs, ένα DVD, βιβλίο με φωτογραφίες, ένα ακόμα με στίχους του James Hetfield και τρεις αφίσες. Οι προ-παραγγελίες για τις 2 κυκλοφορίες έχουν ξεκινήσει ήδη στο Met Store, ενώ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά το tracklist της κάθε έκδοσης https://metallica.com/kill-ride-deluxe
Μια γεύση μπορείτε να πάρετε από την ζωντανή ηχογράφηση του "Phantom Lord" στο Παρίσι το 1984 και από το demo του "Ride The Lightning".
Οι Metallica ανακοίνωσαν πως στις 15 Απριλίου στα πλαίσια της Record Store Day θα κυκλοφορήσουν τις επανεκδόσεις των δύο πρώτων δίσκων τους, "Kill 'Em All" του 1983 και "Ride The Lightning" του 1984.Ακούστε δυο από τις σπάνιες ηχογραφήσεις. Τα δύο άλμπουμ θα είναι remastered με εξελιγμένη ποιότητα ήχου και θα είναι διαθέσιμα σε τρεις μορφές, CD, βινύλιο και Deluxe Set Box. Και οι δύο Deluxe Box Sets εκδώσεις περιλαμβάνουν αυθεντικό υλικό από την προσωπική συλλογή της μπάντας με ζωντανές ηχογραφήσεις συναυλιών τους, ένα βιβλίο συμπεριλαμβανομένων σπάνιων φωτογραφιών. Στο box set του "Kill 'Em All" θα υπάρχουν 4 βινύλια, 5 CDs, ένα DVD, βιβλίο με σπάνιες φωτογραφίες και ένα patch. Στο "Ride The Lightning" θα βρείτε 4 βινύλια, 6 CDs, ένα DVD, βιβλίο με φωτογραφίες, ένα ακόμα με στίχους του James Hetfield και τρεις αφίσες. Οι προ-παραγγελίες για τις 2 κυκλοφορίες έχουν ξεκινήσει ήδη στο Met Store, ενώ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά το tracklist της κάθε έκδοσης https://metallica.com/kill-ride-deluxe Μια γεύση μπορείτε να πάρετε από την ζωντανή ηχογράφηση του "Phantom Lord" στο Παρίσι το 1984 και από το demo του "Ride The Lightning".
.. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...