Τσίπρας για Ψυχάρη και γάτα Ιμαλαΐων: «Πάει η γάτα, τη σκίσαμε»

«Την έσκισα τη γάτα, πάει η γάτα, τη σκίσαμε», σχολίασε με χιούμορ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στη διάσημη πια «γάτα των Ιμαλαΐων» και τα δημοσιεύματα του ΔΟΛ εναντίον του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Star.

Σε πιο σοβαρό τόνο, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε αργότερα πως μπορεί αν χρειαστεί να συναντήσει και τον διάβολο ακόμα, «αλλά δεν θα του πουλήσω την ψυχή μου», και διεμήνυσε: «Θα κριθώ, όχι για το ποιους συναντώ, αλλά για το τι πράττω».




Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε επιπλέον πως η στάση του απέναντι στον εκδότη του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη δεν άλλαξε όταν τον συνάντησε. «Αν είχαμε κάνει συναλλαγή, όπως υπαινίσσεται, την επόμενη ημέρα θα με βλέπατε στο Mega», σημείωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας πως έχει να εμφανιστεί στο συγκεκριμένο κανάλι από το 2012.

Ανέφερε επιπλέον ότι ο Σταύρος Ψυχάρης σε «πανικό» έχει ζητήσει επανειλημμένως να τον συναντήσει τον τελευταίο χρόνο, όμως ο ίδιος ο πρωθυπουργός αρνείται να τον ξανασυναντήσει.

Έκανε μάλιστα λόγο για πρωτοσέλιδα που μετά τις εκλογικές του νίκες το 2015 ήταν «κόκκινα», αλλά έγιναν «μαύρα» και «γκρίζα» όταν ο ίδιος επέμεινε στις θέσεις του για την αδειοδότηση των καναλιών, σχολιάζοντας πως «πολλά μέσα μετατοπίστηκαν μετά τις εκλογές πιστεύοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σαν τους άλλους».

Όσο για τις... χρυσές εφεδρείες” στις οποίες αναφέρεται ο ΔΟΛ, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Ας έχει ότι θέλει, να τα βγάλει όλα στη φόρα και να πάει και στον εισαγγελέα, τον οποίο απ' ό,τι μαθαίνω συναντά συχνά τελευταία...».

Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε πως τα δάνεια των μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων πηγαίνουν με τη σειρά και «όλα θα ελεγχθούν», ενώ η συζήτηση έκλεισε με την εξής αναφορά του πρωθυπουργού: «Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Μια γάτα Ιμαλαΐων…».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...