Σεξ με επιβάτες: Ποιες αεροσυνοδοί είναι οι πρωταθλήτριες

         Στα ουράνια πετούν, μεταφορικά και κυριολεκτικά, οι επιβάτες των Βρετανικών αερογραμμών, καθώς οι αεροσυνοδοί τους προσφέρουν και άλλες, πικάντικες υπηρεσίες
Adtech Ad
Έρευνα έδειξε πως το 89% των αεροσυνοδών παραδέχτηκαν πως έχουν σπάσει τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών που εργάζονται. Στις πιο πικάντικες λεπτομέρειες της έρευνας αποκαλύφθηκε πως οι Βρετανίδες αεροσυνοδοί είναι αρκετά τολμηρές, μιας και το 14% εξ αυτών αποκάλυψε πως έχουν κάνει σεξ με επιβάτες κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

AdTech Ad
Παράλληλα, το 21% των αεροσυνοδών από την Βρετανία παραδέχτηκε πως ότι έχει σεξουαλικές ανευρέσεις με συναδέλφους κατά την διάρκεια της πτήσης.
Την ίδια στιγμή, το 54% των ερωτηθέντων εξομολογήθηκε πως συνηθίζει να κλέβει τους επιβάτες στα ρέστα, ειδικότερα κατά την ανταλλαγή χρημάτων από ένα νόμισμα σε κάποιο άλλο, καθώς οι επιβάτες δεν ελέγχουν σχεδόν ποτέ τα ρέστα.


Στην πρώτη θέση των απατεώνων βρίσκονται οι Γερμανοί αεροσυνοδοί που βάζουν στην άκρη, από τη συγκεκριμένη μέθοδοι, κομπόδεμα 410 λιρών, ακολουθούν οι Βρετανοί με 300 λίρες και τέλος οι Ισπανοί με 121 λίρες.
Το τελευταίο "αδίκημα" που είναι αντίθετο στους κανόνες των αεροπορικών εταιριών και κάνουν οι αεροσυνοδοί είναι να δέχονται δώρα και φιλοδωρήματα από τους επιβάτες.
Η έρευνα της ιστοσελίδας jetcost.co.uk έχει θορυβήσει τις αεροπορικές εταιρίες, που θα αρχίσουν να κάνουν έρευνες για τα περιστατικά εξαπάτησης των πελατών τους.
(Πηγή: travelandleisure, mashable)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...