Μια πανέμορφη παρθένα, ένας Ρώσος μεγιστάνας, η Τζένιφερ Λόπεζ και ένας κιτς γάμος

Εάν βγάζεις 4,8 δις δολάρια το χρόνο, τότε στο γάμο του γιου σου φωνάζεις την Τζένιφερ Λόπεζ να τραγουδήσει Αυτό έκανε ο ζάμπλουτος, Ρώσος Μιχαήλ Γκουτσέριεφ που πάντρεψε τον δευτερότοκο γιο του. Και δεν έφερε μόνο την Λόπεζ, αλλά και την Μπιγιονσέ, τον Στινγκ κ.α


Η καταγωγή του μεγιστάνα είναι από το Καζακστάν και ο γάμος θύμιζε σε πολλά σημεία την ιδιαίτερη πατρίδα του. Όπως για παράδειγμα οι δεκάδες νέοι και νέες που περίμεναν επι της υποδοχής τους καλεσμένους ντυμένοι στα χρώματα του Καζακστάν.

Ο γάμος ήταν βγαλμένος από παραμύθι, αν και πολλές φορές άγγιζε τα όρια του κιτς. Η Ρωσίδα καλλονή που παντρεύτηκε ο γιος του Γκουτσέριεφ, σχεδόν δυσκολευόταν να περπατήσει και να κουνηθεί αφού το νυφικό της ζύγιζε από τα διαμαντάκια και τα ζβαρόφσκι, 25 κιλά!!!

Ο γάμος έγινε στη Μόσχα και το… γλέντι στο Μετροπόλιταν Σαφίζα, ένας χώρος εκδηλώσεων για ακριβά γούστα.

Οι καλεσμένοι ξεπερνούσαν τους 600. Ανάμεσα τους και η Μπιγιονσέ, η Τζένιφερ Λοπεζ, ο Έλτον Τζον, ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και άλλοι.

Το μενού περιελάμβανε παραδοσιακές συνταγές, χαβιάρι σούσι και μια τούρτα… υπερπαραγωγή που ξεπερνούσε σε ύψος τα 2 μέτρα. Εκτός από την τούρτα την παράσταση έκλεψε και η νύφη. Μια 20χρονη πανέμορφη Ρωσίδα που σπουδάζει οδοντίατρος και την οποία ο γιος του μεγιστάνα ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι η νύφη επιλέχτηκε από τον ίδιο τον πατέρα ο οποίος είχε θέσει κάποιες βασικές προϋποθέσεις: Να είναι όμορφη, να σπουδάζει, να μην βγαίνει έξω συχνά, να προέρχεται από μια κανονική (μη χωρισμένη) οικογένεια και φυσικά να είναι… παρθένα.

Εντύπωση έκανε επίσης και η τεράστια ουρά από πανάκριβα αυτοκίνητα, Λαμποργκίνι, Φεράρι, Μαζεράτι, Ρολς Ρόις που σχηματιζόταν μπροστά στην είσοδο του χώρου που έγινε η δεξίωση.










πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...