Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρές καταιγίδες

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα Τετάρτη με θυελλώδεις ανέμους και κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:
Επιδείνωση του καιρού σήμερα Τετάρτη (23-03-2016) με κυρία χαρακτηριστικά:

Α] Τους θυελλώδεις νότιους ανέμους (7 με 9 Μποφόρ) οι οποίοι από τις βραδινές ώρες σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Β] Τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, από τις επόμενες ώρες και κατά διαστήματα έως και τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής (25-03-2016). Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι:
1. Σήμερα Τετάρτη (23-03-2016) και αύριο Πέμπτη (24-03-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος, η Μακεδονία και η Θράκη
2. Μεθαύριο Παρασκευή (25-03-2016) σχεδόν όλη η ηπειρωτική χώρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και σταδιακά από το απόγευμα οι Σποράδες, οι Κυκλάδες, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων:
· Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
· Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
· Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους
· Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.
· Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
· Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
· Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Επεξήγηση συμβόλων και βοήθεια
Σχετικά με τους πίνακες
  • Οι ώρες στους πίνακες προγνώσεων αφορούν ώρα Ελλάδας και είναι σε 24ωρη μορφή.
  • Οι διευθύνσεις των ανέμων είναι στα ελληνικά (π.χ. Ν = Νότιος άνεμος).
  • Όλες οι παράμετροι στον παραπάνω πίνακα (δηλ. θερμοκρασία, υγρασία, διεύθυνση ανέμου και ένταση ανέμου) καθώς και η νέφωση (ΚΑΘΑΡΟΣ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ) αντιστοιχούν στην συγκεκριμένα αναφερόμενη ώρα. Τα φαινόμενα όμως (δηλ. βροχή, καταιγίδα και χιόνι) επειδή αποτελούν αθροιστικά μεγέθη αναφέρονται στο προηγούμενο 6ωρο μέχρι την αναφερόμενη ώρα.
Σχετικά με τις ώρες
Οι προγνώσεις την στιγμή που δημοσιεύονται στον κόμβο μας αφορούν τις επόμενες 72 ώρες χωρισμένες σε διαστήματα 6 ωρών και με το πέρας του χρόνου οι παλαιές αφαιρούνται απο τους πίνακες και την θέση τους παίρνουν αυτές που είναι πιο κοντά στην επόμενη πρόγνωση.
Οι νέες προγνώσεις δημοσίεύονται δύο φορές καθημερινά: περίπου στις 9:30 το πρωί και στις 10 το βράδυ
Οι ώρες για τις οποίες παρέχουμε πρόγνωση είναι:
  • Την άνοιξη και το καλοκαίρι (θερινή ώρα) : 03:00 , 09:00, 15:00, 21:00
  • Το φθινόπωρο και τον χειμώνα (χειμερινή ώρα) : 02:00, 08:00, 14:00, 20:00
Όταν περνούμε απο θερινή ώρα σε χειμερινή και αντίστροφα θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση για υπενθύμιση προς τους επισκέπτες.
Σύμβολα ωρών
02:0014:00Σημείωση: Για γρήγορη οπτική σύνδεση έχουμε χρωματίσει με ανοικτό γαλάζιο τις ώρες που αντιστοιχούν σε πρωί, με κίτρινο τις ώρες που αντιστοιχούν σε μεσημέρι, με μωβ τις ώρες που αντιστοιχουν στο απόγευμα,και με σκούρο μπλε τις ώρες που αντιστοιχούν σε νύχτα
03:0015:00
20:0008:00Στον κόμβο μας όλες οι ώρες εμφανίζονται σε τοπική ώρα Ελλάδας. Εξαίρεση αποτελεί μόνο η δορυφορική εικόνα που εμφανίζεται στιςπαρατηρήσεις της Ευρώπης όπου η ώρα είναι σε UTC.
Στην μετεωρολογία είναι σύνηθες να χρησιμοποιείται η ώρα UTC. Για να μετετρέψετε απο UTC σε τοπική ώρα Ελλάδας προσθέστε 3 ώρες το καλοκαίρι (θερινή ώρα) και 2 ώρες το χειμώνα (χειμερινή ώρα).
21:0009:00
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία είναι πάντοτε σε βαθμούς κελσίου (°C). Για να μετατρέψετε την θερμοκρασία στην κλίμακα Fahrenheit πατήστε εδώ.
Όταν η θερμοκρασία είναι μικρότερη ή ίση απο τουσ -13°C το αντίστοιχο τετράγωνο παίρνει αυτό το χρώμα
Όταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη ή ίση απο τους -12°C και μικρότερη ή ίση απο τους -6°C το αντίστοιχο τετράγωνο παίρνει αυτό το χρώμα
Όταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη ή ίση απο τους -5°C και μικρότερη ή ίση απο τους 3°C το αντίστοιχο τετράγωνο παίρνει αυτό το χρώμα
Όταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη ή ίση απο τους 37°C και μικρότερη ή ίση απο τους 39°C το αντίστοιχο τετράγωνο παίρνει αυτό το χρώμα
Όταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη ή ίση απο τους 40°C το αντίστοιχο τετράγωνο παίρνει αυτό το χρώμα
Η αισθητή θερμοκρασία αναφέρεται στη θερμοκρασία όπως τη νοιώθει το ανθρώπινο σώμα και όχι όπως καταγράφεται απο τις συσκευές (θερμόμετρα). Υπολογίζεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανόνες (ο κόμβος μας έχει υιοθετήσει τους κανόνες που χρησιμοποιούν αρκετά μετεωρολογικά κέντρα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ):
1) Οταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη των 27 βαθμών και η σχετική υγρασία υπερβαίνει το 40%, τότε υπολογίζεται ο δείκτης θερμότητας (heat index) 2) Οταν η θερμοκρασία είναι μικρότερη των 10 βαθμών και η ταχύτητα του ανέμου υπερβαίνει τα 5 km/h, τότε υπολογίζεται ο δείκτης ψυχρότητας (wind chill) Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, δεν υπολογίζεται η αισθητή θερμοκρασία και οι προγνώσεις μας παρουσιάζουν μόνο τη θερμοκρασία πρόβλεψης.
Το σύμβολο εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχει διαφορά απο την προβλεπόμενη μετρήσιμη θερμοκρασία και την προβλεπόμενη αισθητή απο τον άνθρωπο θερμοκρασία μεγαλύτερη απο 2 βαθμούς .
Υγρασία
η υγρασία μετριέται σαν ποσοστό επι τοις εκατό (%)
Πίεση
Η πίεση εμφανίζεται μόνο στις θαλάσσιες περιοχές και μετριέται σε μιλιμπάρ (mb)
Άνεμος - Διεύθυνση
άνεμος που έρχεται απο τα ανατολικά
άνεμος που έρχεται απο τα βόρεια
άνεμος που έρχεται απο τα βορειανατολικά
άνεμος που έρχεται απο τα βορειοδυτικά
άνεμος που έρχεται απο τα δυτικά
άνεμος που έρχεται απο τα νότια
άνεμος που έρχεται απο τα νοτιανατολικά
άνεμος που έρχεται απο τα νοτιοδυτικά
Άνεμος - Ένταση σε χερσαίες περιοχέςΆνεμος - Ένταση σε θαλάσσιες περιοχές
ένταση ανέμου απο 0 έως και 2 μποφόρ
ένταση ανέμου απο 0 έως και 2 μποφόρ
ένταση ανέμου 3 και 4 μποφόρ
ένταση ανέμου απο 3 έως και 4 μποφόρ
ένταση ανέμου 5 και 6 μποφόρ
ένταση ανέμου απο 5 έως και 6 μποφόρ
ένταση ανέμου 7 και 8 μποφόρ
ένταση ανέμου απο 7 έως και 8 μποφόρ
ένταση ανέμου μεγαλύτερη απο 8 μποφόρ
ένταση ανέμου απο 9 μποφόρ και πάνω
Ριπές ανέμου σε χερσαίες περιοχές. Οι ριπές υπολογίζονται όταν η ένταση είναι μεγαλύτερη των 5 μποφόρ
όταν η ένταση του ανέμου είναι ίση ή μεγαλύτερη απο 7 και μικρότερη ή ίση από 8 μποφόρ το τετράγωνο παίρνει αυτό το χρώμα
Συνθήκες κατάλληλες για την δημιουργία νέφους αιθαλομίχλης
όταν η ένταση του ανέμου είναι ίση ή μεγαλύτερη απο 9 μποφόρ το αντίστοιχο τετράγωνο παίρνει αυτό το χρώμα
Για μετατροπή απο Μποφόρ σε άλλες μονάδες και αντίστροφα πατήστε εδώ.
Ουρανός και καιρικά φαινόμενα
καθαρός ουρανός κατα την ημέρα
καθαρός ουρανός κατα την νύχτα
ουρανός με λίγα σύννεφα (κάλυψη νεφών μέχρι 30%) κατα την ημέρα
ουρανός με λίγα σύννεφα (κάλυψη νεφών μέχρι 30%) κατα την νύχτα
ουρανός με αρκετά σύννεφα (κάλυψη νεφών μέχρι 90%) κατα την ημέρα
ουρανός με αρκετά σύννεφα (κάλυψη νεφών μέχρι 90%) κατα την νύχτα
ουρανός με κάλυψη αραιών νεφών κατα την ημέρα
ουρανός με κάλυψη αραιών νεφών κατα την νύχτα
πιθανή βροχή ή καταιγίδα
χιονόνερο
ασθενής βροχή
ασθενής χιονόπτωση
κανονικής έντασης βροχή
χιονόπτωση
καταιγίδα
Περιορισμένη ορατότητα
Σκόνη
Δεν προβλέπεται μεταφορά σκόνης
Προβλέπεται χαμηλή συγκέντρωση σκόνης
Προβλέπεται μεσαία συγκέντρωση σκόνης
Προβλέπεται υψηλή συγκέντρωση σκόνης
Προειδοποιήσεις
Το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται στην σελίδα της πρόγνωσης αφορά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να εμφανιστούν στην πόλη την οποία βλέπετε ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του νομού που ανήκει η πόλη αυτή. Σκοπός είναι να προειδοποιήσει τον επισκέπτη για πιθανούς μετεωρολογικούς κινδύνους στην ευρύτερη περιοχή (νομό) που αλλιώς μπορεί να παραμένανε απαρατήρητοι.
Οι προειδοποιήσεις περιορίζονται μόνο στο επόμενο 24ωρο.
Ο χάρτης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων επικράτειας (για όλη την Ελλάδα) παρέχει προειδοποιήσεις για τις επόμενες 72 ώρες και εμφανίζεται μέσω του σχετικού εικονιδίου στη κεντρική σελίδα του κόμβου μας.
ΈΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
 Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού Δελτία Θυελλωδών Ανέμων
Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (3-7 ημερών)
FPGR93 LGAT 221000
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΕΩΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ
ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22-03-2016 / 1300 C
ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24-03-2016 ΕΩΣ ΚΑΙ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-03-2016

ΠΕΜΠΤΗ 24-03-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΟΡΕΙΝΑ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ
ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-03-2016 (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ)
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ
ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-03-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ
ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ
ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-03-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΤΟΠΙΚΑ 7
ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-03-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ 6
ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ. 

Οδηγός σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του καταπλακώθηκε από δέντρο στα Χανιά (Photos-Videos)

Οδηγός σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του καταπλακώθηκε από δέντρο στα Χανιά (Photos-Videos) - Media
Ένας άνδρας 64 ετών έχασε τη ζωή του στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε καταπλακώθηκε από ευκάλυπτο, μεγάλο μέρος του οποίου, λόγω των ανέμων, βρέθηκε στο οδόστρωμα.
Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 11:00, στη λεωφόρο Σούδας, μετά τη διασταύρωση προς το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο. Το αυτοκίνητο του 64χρονου βρισκόταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Χανιά όταν καταπλακώθηκε από το μεγάλο δέντρο. Λίγο αργότερα διασώστες ανέσυραν τον άτυχο άνδρα και γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατό του.




Πηγή φωτό-βίντεο: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...