Η καλύτερη selfie ever...26χρονος επιβάτης πόζαρε με τον αεροπειρατή της Egyptair.

Την ώρα που η μητέρα του του έστελνε μηνύματα ζητώντας του να μην κάνει τίποτα που θα στρέψει πάνω του την προσοχή, ο 26χρονος είχε ήδη κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του, βγάζοντας φωτογραφία με τον Σεϊφ Ελντίν Μουσταφά που είχε «καταλάβει» το αεροσκάφος της Egyptair.

«Η μαμά μου είχε τρελαθεί από ανησυχία και με συμβούλευε να μην κάνω τίποτα, πώς να της έλεγα πως είχα ήδη βγάλει φωτογραφία με τον αεροπειρατή;», εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Sun.

Ο Innes φρόντισε μάλιστα να στείλει τη φωτογραφία αυτή στους φίλους του στη Βρετανία. «Δεν ξέρω γιατί το έκανα, σκεφτόμουν πως αν όντως κουβαλάει βόμβα δεν έχω τίποτα να χάσω έτσι κι αλλιώς, οπότε βρήκα ευκαιρία να ρίξω μια ματιά από πιο κοντά».

Όπως περιγράφει, ο αεροπειρατής ένευσε καταφατικά όταν ένα μέλος του πληρώματος του μετέφρασε το αίτημα του 26χρονου και τότε εκείνος στάθηκε δίπλα του και χαμογέλασε για «την καλύτερη selfie ever», όπως τη χαρακτήρισε.

Στη συνέχεια την έστειλε στους φίλους του γράφοντας, μεταξύ άλλων, «δες ειδήσεις φίλε!».
Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ώρα που το αεροσκάφος της Egyptair ήταν ακινητοποιημένο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, στην Κύπρο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...