Έκθεση για την προβολή της Ελλάδας στη Ρωσία

Έκθεση αφιερωμένη στη χώρα μας πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στη Νότια Ρωσία, στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016. Το γεγονός αποφασίστηκε μετά από τις συναντήσεις που είχαν τον περασμένο Μάρτιο, η ανανπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, στη Μόσχα, με την υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας, Άλα Γιουρίεβνα Μανίλοβα και τον επικεφαλής του Rostourism, Όλεγκ Σαφόνοφ.

η Έκθεση «Εβδομάδα της Ελλάδας στο Κουμπάν», που διοργανώνει η ομώνυμη Περιφέρεια της Νότιας Ρωσίας με συμμετοχή του ΕΟΤ Ρωσίας, από 12 έως 17 Απριλίου, πραγματοποιείται στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας.






Στόχος του αφιερωματικού έτους και της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται με την ευκαιρία της 1000ης επετείου της παρουσίας του ρωσικού μοναχισμού στο Άγιον Όρος, είναι η ανάπτυξη τουριστικών ανταλλαγών μεταξύ των δύο χωρών.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης στον εκθεσιακό χώρο του Sun Expo έκανε ο μητροπολίτης του Κρασνοντάρ, παρουσία αξιωματούχων της ρωσικής περιφέρειας, εκπροσώπων ελληνικών συλλόγων, Ελλήνων επιχειρηματιών, τουριστικών γραφείων της περιοχής και δημοσιογράφων.
Στην έκθεση, ο ΕΟΤ συμμετέχει με δικό του περίπτερο, καθώς, επίσης, η Κύπρος, ο Τ.Ο. mouzenidis travel, το Greek.ru, φορείς τουριστικών και θρησκευτικών προορισμών της περιοχής του Κρασνοντάρ, κ.ά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
  Twitter on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...