Πώς ολοκληρώνεται η κατασκευή ενός πολυτελούς αυτοκινήτου

Ένα πολυτελές αυτοκίνητο υπόκειται σε περισσότερους ελέγχους σε σχέση με ένα συμβατικό μοντέλο γιατί ο κατασκευαστής θέλει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Ford Mondeo Vignale, είναι η πολυτελής έκδοση του γνωστού μεσαίου μοντέλου. Κάθε αυτοκίνητο της σειράς Mondeo Vignale πριν εγκαταλείψει το εργοστάσιο, ολοκληρώνεται στα χέρια ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας μέσα από μία ενδελεχή διαδικασία που περιλαμβάνει επίσης high-tech τεχνικές παραγωγής και 100 πρόσθετους ελέγχους ποιότητας.

Ολοκληρώνεται στα χέρια έξι κορυφαίων τεχνιτών του προηγμένου Vignale Centre στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας. Οι τελευταίες τεχνολογίες λέιζερ και κάμερας υποστηρίζουν το έμπειρο μάτι στον έλεγχο της κάθε λεπτομέρειας ενός οχήματος Vignale από το κέλυφος του αμαξώματος και την ευθυγράμμιση των πάνελ μέχρι το φινίρισμα της βαφής.
Με προσοχή στη λεπτομέρεια, οι ειδικοί αφιερώνουν πάνω από δύο ώρες στο γυάλισμα της βαφής για να δημιουργήσουν το τέλειο high-gloss φινίρισμα. Με την ίδια επιμέλεια φροντίζουν τις λεπτομέρειες και τη ραφή των 40 δερμάτινων κομματιών κομμένων με λέιζερ που τοποθετούνται σε κάθε κάθισμα.








Η Ford δούλεψε επί δυόμισι χρόνια για να τελειοποιήσει τη σχεδίαση των καθισμάτων του Vignale που είναι κατασκευασμένα εμπνευσμένα από πολυτελή, χειροποίητα δερμάτινα προϊόντα και χρειάζονται 110% περισσότερο δέρμα για μεγαλύτερη κάλυψη καθώς και 50% περισσότερο χρόνο ραψίματος.
Κάθε δέρμα που χρησιμοποιείται υποβάλλεται σε μία επίπονη διαδικασία επιλογής, ώστε να ελαχιστοποιούνται τα φυσικά ψεγάδια του υλικού. Αυτό βελτιώνει την εμφάνιση της εξαγωνικής καπιτονέ σχεδίασης Vignale και της πολυτελούς ραφής με μαλακά στοιχεία που εκτείνεται στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα, το υποβραχιόνιο και τα πάνω πάνελ των θυρών. Τα τελειωμένα κομμάτια εκτίθενται στον ήλιο για να διασφαλίζεται ότι με το πέρασμα του χρόνου η εξωτερική εμφάνιση παραμένει αναλλοίωτη.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αγοραστές Vignale έχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους για όλο το διάστημα ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου, με την υποστήριξη ενός Συμβούλου Ford Vignale και 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη από το κέντρο Vignale One call. Η επίδειξη, αγορά και συντήρηση του Ford Mondeo Vignale γίνονται στα νέα κάθετα συγκροτήματα Ford Store.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...