TripAdvisor: Αυτά είναι τα Κορυφαία Νησιά - Κόσμος

Εάν «παράδεισος» για εσάς είναι να βλέπετε την ανατολή από την κορυφή ενός ηφαιστείου ύψους 3 χιλιομέτρων, να κολυμπάτε κάτω από καταρράκτες, να κάνετε πεζοπορία σε κρατήρες και να χαλαρώνετε σε παραλίες λευκής, κόκκινης ή ακόμα και μαύρης άμμου, τότε το Μάουι σας περιμένει.
΄Το Μάουι είναι το ιδανικό μέρος για σέρφινγκ και γουίντ σέρφινγκ. Αν πάλι προτιμάτε τις καταδύσεις και το σνόρκελινγκ, επισκεφθείτε με το καταμαράν το νησί Μολοκίνι, έναν κρατήρα που αναδύεται από τη θάλασσα και φιλοξενεί μία τεράστια ποικιλία θαλάσσιας ζωής. Το γκολφ, το εκλεκτό φαγητό, ένα ενδιαφέρον οινοποιείο και τα κοκτέιλ στην παραλία συνθέτουν τις τέλειες τροπικές διακοπές.
 (1) Μάουι, Χαβάη




                            ( 2 )Σαντορίνη, Κυκλάδες
 Η Σαντορίνη εκπέμπει μια διαφορετική, αλλά εξίσου θελκτική γοητεία. Αυτό το οφείλει εν μέρει στη γεωγραφική της ιδιομορφία. Οι δημοφιλείς παραλίες του νησιού, Περίσσα και Καμάρι, με μαύρη ηφαιστειακή άμμο, ελκύουν πολλούς τουρίστες όπως και η πασίγνωστη Κόκκινη Παραλία κοντά στο Ακρωτήρι (μία τοποθεσία που επιβάλλεται να επισκεφθούν οι λάτρεις των αρχαιολογικών ευρημάτων). Η Σαντορίνη, που απλώνεται περιφερειακά γύρω από μια τεράστια λιμνοθάλασσα στο σύμπλεγμα των κυκλαδίτικων νησιών, προσφέρει καταπληκτική θέα από τις πόλεις που είναι χτισμένες ψηλά στο βουνό, εκλεκτή κουζίνα, υπέροχες γκαλερί, έντονη νυχτερινή ζωή και εξαιρετικά κρασιά.


















..                                                     ( 3 )Τζαμάικα
Η Τζαμάικα είναι το «χωνευτήρι» του αφρικανικού, ασιατικού, ευρωπαϊκού και μεσανατολικού πολιτισμού. Θα βιώσετε αυτή την ποικιλομορφία στην ισχυρή παράδοση χειροτεχνημάτων, τις παραστατικές τέχνες και τις ιδιαίτερες γευστικές επιλογές, όπως το «άκι» και το παστό ψάρι με ψημένο ψωμί με φρούτα. Για να δώστε μια συναρπαστική νότα στις διακοπές σας, επισκεφθείτε τις απόκρημνες βουνοπλαγιές του Νεγκρίλ, ένα δημοφιλές σημείο για εκείνους που τους αρέσει να βουτούν από βράχια μεγάλου ύψους. Η Τζαμάικα προσφέρει μεγάλες παραλίες, απάνεμους όρμους, βραχώδη βουνά, καταρράκτες, σπήλαια και λιακάδα, καθώς και ευκαιρίες για σέρφινγκ, ιππασία και κολύμβηση δίπλα σε δελφίνια. Απολαύστε την!














                       4 Προβιντενσιάλες, Τερκς και Κέικος
Καταδύσεις, ιππασία, ηλιοθεραπεία... η επιλογή είναι δική σας. Το «Πρόβο» προσφέρει πολλές δραστηριότητες για ευτυχισμένα ζευγάρια, όπως π.χ. ρομαντικούς περιπάτους σε ειδυλλιακές ακτές. Το νησί είναι σχετικά ήρεμο. Επισκεφθείτε την παραλία Μάλκολμ για να απομακρυνθείτε ακόμα περισσότερο από τα πλήθη.

































.....ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...