Πάλτροου: Χρειάζομαι ένα ηρεμιστικό Xanax κι ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσω!

Θεωρείται βασίλισσα του ευ ζην. Ο λόγος για την Γκουίνεθ Πάλτροου που προσέχει όσο τίποτα στον κόσμο τι τρώει και γυμνάζεται εντατικά. Η ηθοποιός μιλώντας στο αμερικανικό σάιτ Wenn, μιλάει για τον τρελό ρυθμό ζωής αλλά και για το πώς διαχειρίζεται το άγχος της.

Η Πάλτροου εξηγεί ότι έχει βάλει πολλά στο κεφάλι της αφού πρέπει να διαχειριστεί εκτός από τις ταινίες, τα διαφημιστικά, τις δημόσιες εμφανίσεις, τα συμβόλαια με εταιρείες, και το σάιτ της που ασχολείται με τον υγιεινό τρόπο ζωής με την ονομασία Goop.
«Υπάρχει ένας κίνδυνος σε όλους εμάς, το να πιστεύεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα, να έχεις πολύ υψηλό επίπεδο απαιτήσεων. Ως σήμερα έχω δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή μου κάνοντας πολλά διαφορετικά πράγματα. Σε σημείο που να χρειάζομαι μόνο ένα ηρεμιστικό Xanax και ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσω!»









Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο καλύτερος τρόπος για να ξαναβάλεις το κοντέρ στο μηδέν είναι να θυμάσαι πόσο όμορφη είναι η ζωή. Κι αυτό το βρίσκεις στις ανθρώπινες σχέσεις, σε πράγματα όπως η μουσική και ο έρωτας. Αυτά μας κάνουν να ξεκινάμε πάλι από το μηδέν και μας δίνουν τις βάσεις για τα υπόλοιπα».
 Gwyneth Paltrow

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...