ATOR: Ελλάδα εισέρχεται στην πρώτη τριάδα των προορισμών μεταξύ των Ρώσων

ΜΟΣΧΑ, 4 Μαΐου - RIA Novosti, Ιρίνα Nehoroshkina ..
   "Είναι σαφές ότι το 2016 η χώρα θα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς μεταξύ των συμπατριωτών μας Αυτό αποδεικνύεται από το βάθος των πωλήσεων.», - Δήλωσε ο εκπρόσωπος της ATOR.
 δύσκολη κατάσταση με την έκδοση θεωρήσεων Σένγκεν για προξενείων και των θεωρήσεων Ελλάδα κέντρα στη Μόσχα, η οποία προέκυψε από την παραμονή των διακοπών
Μαΐου, λόγω του μεγάλου αριθμού των υποβληθέντων εγγράφων έδειξε ότι η χώρα θα εισέλθει σε τρεις από τις πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς μεταξύ των. Ρώσοι το 2016, είπε RIA Novosti την Τετάρτη, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Tour Operators της Ρωσίας (ATOR) Ντμίτρι Gorin.
Туристы в Акрополе, Афины. Архивное фото
Η Ελλάδα ετοιμάζεται να λάβει τα Ρώσων τουριστών
Νωρίτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο αριθμός των Ρώσων τουριστών δεν θα πάρει στη θεώρηση Σένγκεν και θα στερηθούν αμειβόμενων διακοπών στην Ελλάδα, λόγω της αποτυχίας των κέντρων θεωρήσεων της χώρας. Ο ερωτώμενος εξήγησε ότι, δεδομένου ότι οι πληροφορίες σχετικά με τις δυσκολίες με την έκδοση των θεωρήσεων για τις διακοπές Μάιο γίνονται ευρέως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται φυσικά της κατάστασης. «Αλλά μόλις τώρα το έργο προχωρά κανονικά, οι πελάτες μην ανησυχείτε υπάρχει σε αυτή την περίπτωση όλοι ακούσει για το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδα, και να γίνει πιο επίγνωση ότι τα έγγραφα για τις θεωρήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται εκ των προτέρων, δεδομένου ιδίως τη μεταφορά των εγγράφων για τις περιφέρειες.», - Είπε, Gorin.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ελληνικό Προξενείο και τις θεωρήσεις κέντρα έχουν περάσει μια σοβαρή δοκιμασία πριν από τις διακοπές Μαΐου, βρισκόταν ένα τεράστιο φορτίο, αλλά λέγεται για τη δημοτικότητα των ελληνικών προορισμών μεταξύ των Ρώσων. "Είναι σαφές ότι το 2016 η χώρα θα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς μεταξύ των συμπατριωτών μας Αυτό αποδεικνύεται από το βάθος των πωλήσεων.», - Δήλωσε ο εκπρόσωπος της ATOR.
"Δεδομένου ότι τόσο η Πρεσβεία και το Προξενείο της Ελλάδα έχουν αναληφθεί ταχεία δράση για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης των θεωρήσεων, οι άνθρωποι είναι ακόμα περισσότερη πίστη στην πίστη της χώρας για τους Ρώσους τουρίστες νομίζω ότι η Ελλάδα θα πάει στα τρία κορυφαία πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι." - Συνόψισε Gorin .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...