Η αγαπημένη των Λαρισαίων Επέστρεψε στο θρόνο της!

Πέντε χρόνια κράτησε η περιπλάνηση της ΑΕΛ στα μονοπάτια της Γ΄ Εθνικής και της Football League. Η βασίλισσα του Θεσσαλικού κάμπου επέστεψε ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα μια ημέρα πριν τα 52 γενέθλια της. Η αγαπημένη των Λαρισαίων νίκησε για την 32η αγωνιστική τη Ζάκυνθο με 0-1 και θα ακολουθήσει την Κέρκυρα στη μεγάλη κατηγορία, με τη μάχη πλέον να επικεντρώνεται στο ποια ομάδα θα κατακτήσει και τον τίτλο.

Στο παιχνίδι οι δυο ομάδες έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η γηπεδούχος ομάδα για να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής αλλά τελικά αυτό δεν ήρθε. Από την άλλη η ΑΕΛ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και φαίνεται ότι τα κατάφερε, να αντισταθεί σθεναρά και τελικά με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βαρέλα που κέρδισε ο ίδιος στο 71′, να πάρει το «χρυσό» τρίποντο και να δώσει το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους χιλιάδες οπαδού της που ανέμεναν, πώς και πως, τη σημερινή ημέρα. Η λήξη του αγώνα έδωσε τη δυνατότητα για ξέφρενους πανηγυρισμούς παικτών και τεχνικής ηγεσίας τόσο εντός τους αγωνιστικού χώρου όσο και μέσα στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές να αποθεώνουν τον Σάκη Τσιώλη.
Ζάκυνθος: Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Ζέλιος (52Κρολ), Τσιάμης, Βοσνακίδης (74΄Λέκας), Αποστόλου, Πέττας (78΄Κάρδαρης) Ραφ., Ορφανίδης, Κουρέλλας, Ζαϊρί, Σταματής
ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Βέρτζος, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος (52΄Λαμπρόπουλος), Μπανούσης, Βαρέλα, Κουτσιανικούλης (83΄Ρέντζας), Καπός, Μαρουκάκης(65΄Πάτο)
Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μπέτσογλου (Κορινθίας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)

Στο μεταξύ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου της ΑΕΛ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, τη Τεχνική Ηγεσία και τους Παίκτες της Ποδοσφαιρικής Ομάδας για τη πανάξια επιστροφή της εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στην Ανώτερη Εθνική Κατηγορία. Ευχή όλων μας η αγαπημένη μας Ομάδα να επαναλάβει τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος και να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία της. ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...