Ο Λαβρόφ καταδικάζει τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

Ο τουρκικός επεκτατισμός και οι συνεχείς παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο σε συνδυασμό με την ανεκτικότητα των ΝΑΤΟικών δεν μπορεί να οδηγήσουν σε τίποτα καλό, δηλώνει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σε εκτενή αποκλειστική συνέντευξη στο πρακτορείο ΡΙΑ ΝΟΒΟΣΤΙ.

Στο απόσπασμα αναφορικά με τη δράση της Τουρκίας στο Αιγαίο, ο αρχηγός της ρωσικής διπλωματίας τονίζει:
Οι νεοοθωμανικές επιδιώξεις -με τη διοχέτευση της επίδρασή τους παντού, την απόκτηση νέων εδαφών- είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Ξέρετε πόσες φορές τον περασμένο χρόνο παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας; Κάπου 1.800 φορές! Και μόνο μέσα στον Απρίλιο του 2016, πάνω από 200! Και σε καμιά περίπτωση, ούτε οι Βρυξέλλες, ούτε κανένας εκ των επικεφαλής στρατηγών του ΝΑΤΟ δεν είπαν ούτε μια λέξη, πώς γίνεται και ένα μέλος του Βορειοατλαντικού Συνασπισμού παραβιάζει συνεχώς τον εναέριο χώρο άλλου μέλους του ίδιου Συνασπισμού; Μια τέτοια ανεκτικότητα σε μια εμφανή επεκτατική συμπεριφορά δεν μπορεί να οδηγήσει σε τίποτα καλό.
πηγη 


Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.  αρχείο
Μόσχα ελπίζει ότι mezhsiriyskie οι συνομιλίες της Γενεύης θα ξαναρχίσουν τον Μάιο και περιοχές για περαιτέρω συζητήσεις θα διαμορφωθούν στην πορεία τους. Σε αυτή, καθώς και την εναρμόνιση της εκεχειρίας στη Συρία Χαλέπι, νέα βήματα της Μόσχας για την επίλυση της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και την εφαρμογή της σύμβασης για την προμήθεια των S-300 στο Ιράν, δήλωσε στο RIA Novosti ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Ο Υπουργός Εξωτερικών διαβεβαίωσε επίσης ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με οποιοδήποτε μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ, και μου είπε πόσο συχνά μιλά με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι.
- Χθες έχετε μια συνάντηση με τον ειδικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τη Συρία, Staffan de Mistura. Πριν από αυτό, Κέρι συναντήθηκε μαζί του. Ένα ενεργό διπλωματική εργασία. Μήπως τα ακόλουθα βήματα είναι γνωστό, το χρονοδιάγραμμα του νέου συνάντηση για τη Συρία στο πλαίσιο των συνομιλιών της Γενεύης και τη Διεθνή Ομάδα της Συρίας Στήριξης;
- Πιστεύω ότι η Γενεύη γύρος θα συνεχιστεί αυτό το μήνα. Τουλάχιστον, σχεδιάζει Staffan de Mistura, και εμείς ενεργά τον ενθαρρύνουμε να το πράξουν.
Μετά την πραγματική κατανομή του γύρου Ιανουαρίου αντιπολίτευσης, η οποία αυτοαποκαλείται το Ανώτατο επιτροπή για τη διαπραγμάτευση (WCP), έκλεισε την πόρτα, επειδή δεν της έκανε ένα τελεσίγραφο προς την εκ των προτέρων απόφαση της παραίτησης του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ της Συρίας.
Γύρο που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο ήταν επίσης υπόκεινται σε έλεγχο από την ίδια αδιάλλακτη αντιπολίτευση, με τη μορφή των λεγόμενων διαπραγματευτική επιτροπή. Αυτοί πάλι είπαν ότι δεν είχε τίποτα να συζητήσουμε μέχρι τότε, μέχρι να είναι σαφές, μετά από λίγο καιρό θα δαπανηθούν ακριβώς Μπασάρ Άσαντ.
Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι αυτή τη φορά ο ειδικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη Συρία, Staffan de Mistura, την επιμονή, τη σοφία, και δεν το έκανε, όπως συνέβη τον Ιανουάριο, λέγοντας ότι ο γύρος κλείνει νωρίς, και προσφέρουν για να έρθει αργότερα. Συνέχισε να διαπραγματευτεί με το υπόλοιπο της Συρίας ομάδες της Γενεύης που συμπεριφέρονται αξιοπρεπώς, σε αντίθεση με την προαναφερθείσα αντιπολίτευση από εμένα, και έτρεξε μια πλήρη γύρο διαπραγματεύσεων σε εύθετο χρόνο.
Λαβρόφ κάλεσε τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για μια διευθέτηση στη Συρία
Το επόμενο γύρο, όπως είπα, αναμένεται αυτό το μήνα. Θα επανεξετάσει διατυπωθεί de Mistura τομείς για περαιτέρω συζήτηση. Αυτός είναι ένας πολύ καλός συνοψίζονται οι ιδέες που εξέφρασε η αντιπροσωπεία της κυβέρνησης, η αντιπροσωπεία των ομάδων της αντιπολίτευσης που συγκεντρώθηκαν στη Μόσχα, Κάιρο, Astana, και τη λεγόμενη εσωτερική αντιπολίτευση - η ομάδα των Hmeymima. Τώρα συνεχίζει να γενικευθεί η απάντηση στις διαπιστώσεις και τις ερωτήσεις της στον επόμενο γύρο. Πιθανώς, θα συνεχίσει ακόμα και έμμεση διάλογο, αν και είναι σαφές ότι η πραγματική δουλειά μπορεί να αρχίσει μόνο όταν όλη η συριακή πλευρά θα συγκεντρωθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μέχρι στιγμής, οι προϋποθέσεις γι 'αυτό δεν έχουν ωριμάσει, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι η Επιτροπή Ανώτατης για τις διαπραγματεύσεις, αυτοανακηρύχθηκε ως εκ τούτου, είναι πολύ ιδιότροπος υπό την κακή επιρροή των εξωτερικών χορηγών, ιδιαίτερα την Τουρκία. Είναι προφανές, και ο καθένας το ξέρει. Η Τουρκία είναι η μόνη εμποδίζοντας την πλήρη συμμόρφωση με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης του Κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης - ένα από τα σημαντικότερα κουρδικά κόμματα, την καταπολέμηση των τρομοκρατών και τον έλεγχο περισσότερο έδαφος στη Συρία.
Δεν έχει κανένα νόημα να το συζητήσουμε χωρίς σύνταγμα και ακόμη κάποια βήματα για τη διαμόρφωση των μεταβατικών δομών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, η οποία θα πρέπει να εξουσιοδοτηθεί να προετοιμάσει ένα σύνταγμα. Τούρκοι και μόνο μπλοκάρει τη σύνδεσή της με τις διαπραγματεύσεις.
Συχνά ακούω τους αμερικανούς εταίρους μας, μέσω των επίσημων εκπροσώπων τους από τον Λευκό Οίκο και την έκκληση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για μας να εργαστούν πιο ενεργά με τον Μπασάρ αλ-Άσαντ. Αλλά το κάνουμε, από τον τρόπο, δεν είναι σύμμαχος. Εμείς τον στηρίξουμε στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και τη διατήρηση του συριακό κράτος, αλλά δεν είναι σύμμαχος της Ρωσίας, με την έννοια με την οποία η Τουρκία είναι σύμμαχος των ΗΠΑ. Τι είναι αυτό, και η ζήτηση από τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ πραγματοποιούν αναλύσεις, η οποία ορίζει σαφώς ότι οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα τμήματα της συριακής κοινωνίας, είναι προσβάσιμα Ουάσιγκτον. Ακριβώς όπως πρέπει να είναι πλήρως σε θέση να πραγματοποιήσει μεγάλες υποσχεθεί, δηλαδή η απεμπλοκή υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ λεγόμενα μετριοπαθή αντιπολίτευση και «Dzhebhat en-Nusra" για να LIH ( «Ισλαμικό Κράτος», μια τρομοκρατική οργάνωση απαγορεύτηκε στη Ρωσία -. Ed), αλλά πρώτη "Dzhebhat en-Nusra», επειδή η οργάνωση αυτή λαμβάνει θέση, ιδιαίτερα γύρω από το Χαλέπι στην οποία οι ενσωματωμένες μονάδες των λεγόμενων μέτρια, το «καλό» της αντιπολίτευσης, φρόντισε τους Αμερικανούς.
Έχω μάλιστα την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο πολύ στις ΗΠΑ ως συμμάχους τους στην περιοχή - στην ίδια την Τουρκία, η οποία έγινε διαβόητη πολλά γεγονότα που δείχνουν ύποπτα links Άγκυρα με "ισλαμικό κράτος" και "Dzhebhat en-Nusra». Έχω την αίσθηση, και να έχουν την επιβεβαίωση ακόμη ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι αυτές οι ομάδες είναι ιδιαίτερα στις θέσεις "Dzhebhat en-Nusra» στον οργανισμό που δεν έχει αγγίξει. Αν ναι, τότε η φαινόμενη σταθερά αιτιολόγηση των Αμερικανών, γιατί δεν μπορεί να κάνει μια υπόσχεση - για να φέρει τη λεγόμενη «καλή» από τη θέση της αντιπολίτευσης "Dzhebhat en-Nusra».
Πιθανώς, εκείνοι που υποστηρίζουν αυτή την ομαδοποίηση, το στοίχημα για την αποτυχία της εκεχειρίας και την κατάσταση της μετάφρασης στο πλαίσιο των καθιερωμένων λύσεων ενέργειας που είναι εντελώς απαράδεκτο. Σε αυτό θα δώσει επίσης ιδιαίτερη προσοχή τώρα όχι μόνο στο πλαίσιο της ρωσο-αμερικανική διάλογο, αλλά και σε ΜΤΤ.
Θα πρέπει να μιλάμε για πολιτικές μεταρρυθμίσεις - Λαβρόφ για την κατάσταση στη Συρία
Πιστεύω ότι στο άμεσο εβδομάδες θα είναι δυνατό να συγκεντρώσει μια υπουργική συνάντηση με έναν κύριο σκοπό: να δούμε ποιος και πώς να εκτελέσετε τις προηγούμενες αποφάσεις, με τη μορφή των δύο ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Αυτή η «οδικό χάρτη», η οποία καλύπτει τρεις τομείς: την κατάπαυση του πυρός και στρατιωτικές επιχειρήσεις, την ανθρωπιστική βοήθεια και την πολιτική διαδικασία.
Σας είπα για την πολιτική διαδικασία - είναι απαραίτητο ότι η αντιπολίτευση, καλώντας τον εαυτό του ΚΚΣΕ, να σταματήσει το σαμποτάζ και αυστηρά καθοδηγείται από γραπτή ανάλυση: Σύριοι οι ίδιοι θα πρέπει να καθίσουν και να καθορίσει τη μοίρα της χώρας τους. Θα πρέπει να μιλάμε για πολιτική μεταρρύθμιση, μια μεταβατική περίοδο για το νέο σύνταγμα. Αλλά η δομή της πολιτικής μετάβασης θα πρέπει να διαμορφώνεται με βάση την κοινή συναίνεση της κυβέρνησης της ΕΔΠ και της αντιπολίτευσης. Είναι γραμμένο στις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
Ως εκ τούτου, όταν κάποιος αρχίζει να ενεργεί και να πούμε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει σε κανέναν μέχρι Μπασάρ αλ-Άσαντ δεν θα πάει μακριά, αυτό σημαίνει ότι εκείνοι που χρηματοδοτούν, παρέχει και κάλυψη της αντιπολίτευσης, θα πρέπει είτε να τους πάρει για να κάνει ακριβώς όπως είχε συμφωνηθεί, ή οι ίδιοι γίνει αντικείμενο πολύ σκληρή κριτική και κάποια έκθεση σε εκείνους που μπορούν να τους επηρεάσουν.
Σχετικά με την ανθρωπιστική κομμάτι, υπάρχει σημαντική πρόοδος, αν και ένας αριθμός οικισμών παραμένουν κλειδωμένα και κυβερνητικά στρατεύματα, αλλά οι περισσότεροι από την αντιπολίτευση. Δεν βοηθά τη λύση του ανθρωπιστικά προβλήματα συνεχιζόμενης απαγόρευσης της χρήσης του τουρκικού σημείο ελέγχου κοντά στην πόλη Καμισλί, μέσα από το οποίο συνήθως ήταν η ανθρωπιστική βοήθεια. Οι Τούρκοι, παρ 'όλες τις εκκλήσεις, αρνείται να ξεκλειδώσετε αυτό το σημείο ελέγχου. Αν μιλάμε για τη γενική κατάσταση του διατήρησε θετική τάση στην επέκταση της πρόσβασης των ανθρωπιστικών προμηθειών σε διάφορες περιοχές της Συρίας.
Το κομμάτι, που απαιτείται επείγουσα δράση και συνδέεται με την κατάπαυση του πυρός, οι αποδόσεις των αποτελεσμάτων. Κανείς δεν περίμενε ότι θα μειωθεί έτσι το επίπεδο της βίας. Είμαστε ικανοποιημένοι με το κοινό έργο των ρωσικών και αμερικανικών στρατιωτικών. Καθημερινή βίντεο διασκέψεις που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του επικεφαλής του ρωσικού Κέντρου της συμφιλίωσης στην Hmeymime και τους Αμερικανούς συναδέλφους του στην ιορδανική πρωτεύουσα. Από σήμερα ή αύριο στη Γενεύη αρχίσει να λειτουργεί Κοινό Κέντρο για την ταχεία αντιμετώπιση των παραβιάσεων της κατάπαυσης του πυρός. Θα είναι μια σταθερή δουλειά "ώμο με ώμο" 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. ΗΠΑ και της Ρωσίας πηγές πληροφόρησης θα παρέχει το κέντρο δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Οι υπάλληλοι, οι οποίοι θα εργάζονται στο κέντρο της Γενεύης, θα έχει σύντομα μια αντικειμενική εικόνα και, το σημαντικότερο, ένα κοινό όραμα για την κατάσταση.
Όσοι επιθυμούν να διαταράξουν την παρτίδα ανακωχή. Έχω ήδη αναφέρει σχετικά με το τι το παιχνίδι είναι για «Dzhebhat en-Nusra». Αναφέρω το πρόβλημα της τουρκικής συνόρων, η οποία, σε αντίθεση με τους Τούρκους κλείσει τη διέλευση ανθρωπιστικής βοήθειας, στην υπόλοιπη μέρη της είναι η «Ιερές τρύπες" για τη διαμετακόμιση όπλων, μαχητές στην κατεύθυνση της Συρίας, το λαθρεμπόριο πετρελαίου, έργα τέχνης και άλλα αντικείμενα από την ΚΓΠ στην Τουρκία.
Μετά τηλεδιάσκεψης μας άρχισε να εργάζεται για τους λαθρεμπόρους και ακολουθήστε μας αμερικανικά συνασπισμού άρχισαν να χτυπούν σε όσους εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο πετρελαίου, η ροή αυτή έχει μειωθεί, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει, και των δαπανών πηγαίνει σε τρομοκράτες.
Για άλλη μια φορά, υπάρχει πρόοδος σχετικά με καθένα από τα τρία κατευθύνσεις. Είναι εύθραυστη, αλλά θα κάνουμε το καλύτερό μας για να γίνει μια σταθερή κίνηση προς όλες τις κατευθύνσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα τώρα, όταν θα συναντηθούμε σε υπουργικό επίπεδο στο πλαίσιο του ΜΤΤ, η ζήτηση από αυτούς που κάνουν δεν είναι αρκετό, διορθώνονται αμέσως και να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την εφαρμογή ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και όχι να προστατεύσει τους τρομοκράτες.
- Ξέρετε πού αυτή η συνάντηση θα λάβει χώρα;
- Συνήθως, συναντάμε στην Ευρώπη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε συζητηθεί.
- Μιλήσατε για την κατάσταση γύρω από το Χαλέπι, η οποία για πολλούς μήνες είναι η πιο έντονη, αν πάρετε τη συνολική εικόνα της μάχης. Είναι δυνατόν εκεί να θεσπίσει «αθόρυβη λειτουργία» για τον τρόπο με τον οποίο οι ρυθμίσεις έχουν γίνει και σε άλλες επαρχίες;
- Λίγες ημέρες δράσης "αθόρυβης λειτουργίας" στο Λατάκια, και η (προάστιο της Δαμασκού) Ανατολική Guta. Για τρεις μέρες εκεί έχει συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός. Ελπίζω ότι θα συνεχίσει και τελικά μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου. Μόλις σήμερα, ήλπιζα, ήταν να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός στην πόλη του Χαλεπίου. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει μια τέτοια δήλωση. Η συριακή κυβέρνηση έχει πει ότι η αντιπολίτευση συνεχίζει να πυροβολήσει. Θα ελέγξουμε με τη στρατιωτική μας, η οποία, και πάλι, είναι σε άμεση επαφή με την αμερικανική διοίκηση της αντιτρομοκρατικής συμμαχίας στην ιορδανική πρωτεύουσα Αμμάν. Τουλάχιστον, θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για την έναρξη ισχύος της εκεχειρίας. Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της ρωσικής πλευράς και του συνασπισμού. Η συριακή κυβέρνηση έχει υποστηρίξει αυτό που αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγματεύσεων.
Κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει ΗΠΑ - Λαβρόφ σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το Χαλέπι
Ενδιαφέρουσες γεγονός - κατά τη διάρκεια της εναρμόνισης της ανακωχής στην Aleppo (παράμετροι που, και πάλι, είναι αποφασισμένοι, όπως συμφωνήθηκε την προηγούμενη μέρα, και θα πρέπει σύντομα να τεθεί σε ισχύ) αμερικανούς εταίρους μας προσπαθώντας να καθορίσουν τα όρια της "ζώνης σιωπής" με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλάβει ένα σημαντικό μέρος από τις θέσεις που παίρνει "Dzhebhat en-Nusra». Αυτό ήταν εντελώς απαράδεκτο, και τελικά κατάφεραν να απωθήσουν. Αλλά αυτό οδηγεί και πάλι στη σκέψη ότι κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει τις ΗΠΑ (δεν πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον τους να θωρακίσει "Dzhebhat en-Nusra»), προκειμένου να φέρει την οργάνωση του χτυπήματος. Από αυτή την άποψη, δεν μπορώ να αναφέρω έχω ήδη πει - των διαθέσιμων πληροφοριών σχετικά με ακατάλληλη σχέσεις με την τουρκική ηγεσία και LIH "Dzhebhat en-Nusra».
- Μιλάτε πολύ για την Τουρκία. Υπάρχει ο κίνδυνος τώρα ότι η Τουρκία, ή, για παράδειγμα, τη Σαουδική Αραβία στην πραγματικότητα θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση εδάφους στο βόρειο τμήμα της Συρίας; Η ενεργοποίηση των αγωνιστών υπάρχει προφανής. Είναι πιθανό ότι το συμπέρασμα της ομάδας των Ρώσων τηλεδιάσκεψης θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια ψευδαίσθηση ότι κάποιος μπορεί να είναι ένα ελεύθερο χέρι. Υπάρχει ο κίνδυνος ότι τα τουρκικά στρατεύματα θα μπορούσαν να εισέλθουν στη Συρία εκεί;
- Ρωσική VKS εργάζονται στη Συρία από το τέλος του Σεπτεμβρίου 2015 από πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης σε πλήρη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο. Προβλήματα που έχουν εντοπιστεί από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για να τους στην πρώτη φάση αφορούσε την υποστήριξη του συριακού στρατού από τον αέρα στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και βοήθεια στην οργάνωση της διαδικασίας μεταφοράς των ομάδων της αντιπολίτευσης στην κατηγορία των υποστηρικτών του αντιτρομοκρατικού συνασπισμού, που έχουμε δημιουργήσει και να συνεχίσει να συμβάλει στη δημιουργία μεταξύ των κυβερνητικών , κούρδων ανταρτών στη Συρία και τη συριακή αντιπολίτευση που καταλαβαίνουν ότι τώρα το κύριο πράγμα είναι να αποφευχθεί η σύλληψη της Συρίας, τους τρομοκράτες και την καταστροφή της κρατικής υπόστασης της.
Όταν ξεκινήσαμε αυτή τη βοήθεια », Dzhebhat en-Nusra» και άλλες τέτοιες τρομοκρατικές ομάδες ουσιαστικά βρισκόταν στο κατώφλι της συριακής πρωτεύουσας. Τώρα έχουν πέσει, έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Αυτό προκάλεσε αλλαγές στην επιχειρησιακή κατάσταση επί τόπου, σύμφωνα με την οποία ο Πρόεδρος Πούτιν αποφάσισε να αποσύρει μερικώς ενδεχόμενες τηλεδιάσκεψης μας. Η Συρία είναι αρκετά σοβαρή ομάδα αεροπορίας: βάση δεδομένων "Hmeymim" ναυτική βάση "Ταρτούς", μέσω του οποίου η προσφορά αυτής της ομάδας και να βοηθήσει το συριακό στρατό. Φυσικά, το Ανώτατο Διοικητή της Ρωσίας αποφάσισε, βάσει της αξιολόγησης της κατάστασης και διατηρείται η αίρεση, η οποία είναι επαρκής για τις παρούσες προκλήσεις.
Δεν νομίζω ότι κάποιος αποφασίζει να παίξει ένα επικίνδυνο παιχνίδι, να οργανώνει τις προκλήσεις σε σχέση με το γεγονός ότι υπάρχουν VKS Ρωσία. Με μια πρόκληση που έχουμε ήδη συναντήσει. Η εκτίμησή μας είναι απολύτως σαφής: η τουρκική ηγεσία έχει διαπράξει έγκλημα και το λάθος, το οποίο είναι γνωστό, είναι χειρότερο από έγκλημα. Τώρα αυτό δεν είναι πλέον δυνατή, διότι όλα τα μέτρα που λαμβάνονται προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα, και οι Τούρκοι γνωρίζουν.
Λαβρόφ για πιθανές προκλήσεις κατά της Συρίας από την Τουρκία
Ωστόσο, όσον αφορά τις θέσεις που καταλαμβάνονται από τις συριακές δυνάμεις, η Τουρκία δεν κρύβουν το γεγονός ότι τα τακτικά φωτιά σε Κούρδους, θεωρώντας τους τρομοκράτες, εμποδίζοντας έτσι τη σύνδεση των δικών τους για να διαπραγματευτούν, να μιλήσει ακόμα για τις διάφορες «ζώνες ασφαλείας». Δυστυχώς, η Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο εκβιασμό της Τουρκίας αρχίζουν επίσης να λάβουμε ως δεδομένο την έννοια της «ζώνες ασφαλείας». Τουλάχιστον, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξη Τύπου στο Ανόβερο, όταν η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε τη φράση ότι «υποστηρίζουμε την ιδέα των« ασφαλών περιοχών », αμέσως δημοσίως αποστασιοποιηθεί από αυτό, αλλά αυτό ακούγεται συμπτωματικά.
Φυσικά, υπάρχουν εκκλήσεις για μια στρατιωτική εισβολή. Αλλά για να το αποτρέψει (αυτό είναι μια άμεση επίθεση), είναι απαραίτητο να εκπαιδεύσει όσους προσπαθούν να προωθήσουν αυτή την επιλογή. Δεν νομίζω ότι έχουν τουλάχιστον κάποια δικαιολογία ή πρόσχημα, επειδή η εκεχειρία είναι ακόμη ισχυρότερη.
Οι ενέργειες της Τουρκίας ως ο κύριος εμπνευστής της όλης αυτής μιλούν για την "ζώνη ασφαλείας", Σχέδιο Β και άλλες επιθετικές φιλοδοξίες μπορεί να θεωρηθεί ως επεκτατική κίνητρα, όχι μόνο στη Συρία.
Οι Τούρκοι είναι ακόμη στο Ιράκ, χωρίς την συγκατάθεση και σε αντίθεση με τις νομικές απαιτήσεις της ιρανικής κυβέρνησης είναι οι στρατιωτικές δυνάμεις εκεί, και την ίδια στιγμή δηλώνουν ότι έχουν εισαχθεί στις δυνάμεις τους, προκειμένου να ενισχύσουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ. Τι μπορώ να πω; Υπάρχει ακόμη και τίποτα να σχολιάσω. Τέτοια νεο-οθωμανική φιλοδοξίες - να επεκτείνει την επιρροή της για την ανάπτυξη το έδαφος - φαίνεται μάλλον έντονα.
Σε γενικές γραμμές, είναι ασυγχώρητη συμπεριφορά. Ξέρεις πόσες φορές οι Τούρκοι παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Ελλάδα το περασμένο έτος; Κάπου 1800 φορές, μέχρι τον Απρίλιο του 2016 χρόνια - πάνω από 200 φορές. Ποτέ κανείς στις Βρυξέλλες, υπάρχουν διοικητές του ΝΑΤΟ δεν είπε μια λέξη ως προς το γιατί ένα μέλος της Συμμαχίας παραβιάζει τακτικά τον εναέριο χώρο ενός άλλου μέλους της συμμαχίας. Έτσι, αυτό που κάνει τα στραβά μάτια σε τέτοια ρητά επεκτατική συμπεριφορά δεν μπορεί να φέρει κανένα καλό.
- Είναι Αμερικανοί ακούω αυτά τα σήματα μας; Πόσο σοβαρά αντιλαμβάνονται την Τουρκία ως παράγοντας που είναι σε θέση να αποσταθεροποιήσει περισσότερο την κατάσταση;
- Νομίζω ότι είναι όλα καλά. Αλλά «Φυσικά, είναι κάθαρμα, αλλά αυτός είναι ο γιος μας για μια σκύλα» - όπως τακτικά μιλούν για τους φίλους τους, οι οποίοι δεν είναι γνωστοί για την καλή συμπεριφορά. Νομίζει κανείς ότι τα άπλυτα του ΝΑΤΟ στο δημόσιο που δεν θέλουν πραγματικά να κάνουν, αν και είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.
- Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποσύρει την εν μέρει VKS Ρωσία από τη Συρία, δήλωσε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιστρέψει στο προηγούμενο επίπεδό τους. Πόσο πιθανό είναι ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην περίπτωση, για παράδειγμα, την κατανομή της ανακωχής;
- Πρώτον, θέλουμε να αποφύγουμε την ανακωχή. Δεύτερον, αυτό το υποθετικό ερώτημα. Η απόφαση για την παραμονή μας στη Συρία λαμβάνονται ανάλογα με την πραγματική κατάσταση επί του εδάφους, η οποία είναι πλέον ενισχυθεί σημαντικά και να εξελίσσεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Παρόλο που, επαναλαμβάνω, είναι διατεθειμένος να δοκιμαστεί είναι μια ανακωχή.
- Είπατε ότι η Ρωσία θα υποστηρίξει οποιαδήποτε μορφή διακυβέρνησης, το οποίο συμφωνεί με το λαό της Συρίας. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της ομοσπονδιοποίησης της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της κουρδικής αυτονομίας. Ποιος άλλος νομίζετε ότι θα μπορούσε να ισχύει για αυτό;
- Λέτε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της ομοσπονδιοποίησης, αυτονομία για τους Κούρδους, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.
Η θέση μας είναι απλή: υποστηρίζουμε πάντα ότι οι Σύριοι συμφωνούν. Η ίδια θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Αλλά όταν ρωτήσαμε αν θα υποστηρίξει την ομοσπονδιοποίησης, λέμε ότι αν συμφωνήσει να το πράξουν οι ίδιοι, υποστηρίζουμε όλα όσα θα συμφωνηθούν. αν θα υποστηρίξει την αυτονομία για τους Κούρδους; Αν ναι συμφωνηθεί από όλα τα συριακή πλευρά, την υποστήριξη.
Μπορεί να είναι με τη μορφή ερωτήσεων που απευθύνονται σε εμάς απαριθμήσω πολλά περισσότερα στοιχεία της κυβέρνησης, αλλά στη συνέχεια δεν χρειάζεται να πω ότι θα υποστηρίξει οποιαδήποτε απόφαση, ιδιαίτερα ομοσπονδοποίησης, αυτονομία και ούτω καθεξής. Η θέση μας ολοκληρώνεται την φράση που θα στηρίξει οποιαδήποτε απόφαση της συριακής πλευράς. Οι ίδιοι πρέπει να διαπραγματευτεί, και σκιαγράφησε το πεδίο εφαρμογής του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, έχουν την εμπειρία της συνύπαρξης της Συρίας εθνοτικών, πολιτικών και θρησκευτικών ομάδων.
- Μια άλλη έντονη διαμάχη που έχει ξεσπάσει και πάλι κοντά στα σύνορά μας - Καραμπάχ. Αυτές τις μέρες έχουν ακουγόταν μάλλον σκληρές δηλώσεις και από τις δύο πλευρές: από την αρμενική πλευρά σχετικά με τη δυνατότητα μιας υποθετικής αναγνώριση του Ναγκόρνο Καραμπάχ Δημοκρατίας, την απάντηση του Μπακού. Η κατάσταση είναι ζέσταμα. Μήπως η Ρωσία προτίθεται στο άμεσο μέλλον να λάβει νέα μέτρα για να ηρεμήσει την κατάσταση;
- Είμαστε σε συνεχή επαφή με τα μέρη, Βλαντιμίρ Πούτιν προσωπικά εμπλακεί σε αυτό το έργο, όταν η βία ξέσπασε. Εγώ προσωπικά μίλησα αρκετές φορές τηλεφωνικά με τους συναδέλφους του. Μιλήσαμε γι 'αυτό με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι, όπως η Ρωσία, οι ΗΠΑ και η Γαλλία είναι συμπρόεδροι της Ομάδας Μινσκ του ΟΑΣΕ, η οποία ασχολείται με τη διευθέτηση της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Συζητήσαμε αυτό το θέμα στη Μόσχα, με τον Jean-Marc EYRAUD, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, η οποία αποτελεί μέρος της «τρόικας».
Φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα - για να αποφευχθούν τυχόν νέα θύματα, την πρόληψη τυχόν παραβιάσεις της εκεχειρίας, για την ανάπτυξη αποτελεσματικών μέτρων και μηχανισμών για αυτό. Με τον τρόπο αυτό, η οποία υπεγράφη από τους προέδρους της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν πριν από πέντε χρόνια, όταν συλλέγονται πρόεδρος μας (κατά τη στιγμή της Ντμίτρι Μεντβέντεφ).
Μίλησαν υπέρ της δημιουργίας ενός μηχανισμού για τη διερεύνηση περιστατικών, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, ζητήσαμε από τον ΟΑΣΕ για να το κάνει. εκπρόσωποι του ΟΑΣΕ έχουν περιγράψει ένα έργο με διαφορετικές επιλογές. Αλλά, δυστυχώς, σε αυτό το στάδιο, κάπου στο 2012, το θέμα πήγε καμία περαιτέρω. Αλλά τώρα θέλουμε να το παραδώσει πίσω.
Η γερμανική προεδρία του ΟΑΣΕ θέλει να είναι ενεργό, και ενθαρρύνουμε αυτή την επιθυμία. Νομίζω ότι μόλις ξεκίνησε τις εργασίες της στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ, σε εύθετο χρόνο με τη σύμφωνη γνώμη των προέδρων της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν για την ανάπτυξη μηχανισμών για τη διερεύνηση των περιστατικών και τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης είναι τώρα όλο και πιο επίκαιρη από ποτέ. Θα επικεντρωθούμε σε αυτό.
Φυσικά, μην ξεχνάτε σχετικά με την πολιτική διαδικασία. Ίσως το πάθος πρέπει να κρυώσει - είναι σαφές. Αλλά η πολιτική διαδικασία και ο οικισμός δεν έχει καμία εναλλακτική λύση. Υπάρχουν γνωστές τις ιδέες που έχουν συζητηθεί μεταξύ των μερών. Ακόμα έχω την πεποίθηση ότι είναι δύσκολο, αλλά είναι δυνατόν να εκδοθεί έγγραφα που θα είναι αποδεκτή από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.
Όσον αφορά τη συζήτηση για το θέμα της αναγνώρισης του Ναγκόρνο Καραμπάχ, γιατί η Αρμενία δεν συζητείται - την πρόταση δύο μελών του κοινοβουλίου. Αρμενική κυβέρνηση σύμφωνα με το νόμο, όλοι εξήγησε για να ηρεμήσει τα πάθη, θα πρέπει να προετοιμάσει μια γνώμη για το νομοσχέδιο. Τώρα εγώ δεν πρόκειται να χτυπά και τον πανικό.
Ο Πρόεδρος της Αρμενίας Σερζ Σαργκσιάν.  αρχειακή φωτογραφία
Στην περίπτωση της αναγνώρισης της νορβηγικές κορόνες, η πρώτη για να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Αρμενίας
Όταν ήμουν στο Ερεβάν, μίλησε με τον ομόλογό του Υπουργό Εξωτερικών Έντουαρντ Ναλμπαντιάν στο τηλέφωνο, και στη συνέχεια, στη Μόσχα, μετά τα γεγονότα της αρχές Απριλίου, ήμουν σαφώς επιβεβαίωσε τη δέσμευση Ερεβάν για μια ειρηνική διευθέτηση. Αυτό σημαίνει ότι το καθεστώς του Καραμπάχ καθορίζεται στο πλαίσιο της συνολικής συμφωνίας, και όχι μονομερώς. - Υπάρχουν σχέδια στο εγγύς μέλλον, κάθε νέα συνάντηση εκεί;
- Σχέδιο, γιατί το θέμα απαιτεί περισσότερη προσοχή. Σύντομα, νομίζω, να συμφωνήσουν σε στενότερη επαφή.
- Δηλαδή, μπορεί να είναι τριμερών επαφών, ή μόνο σε διμερές επίπεδο;
- Φυσικά, με τη συμμετοχή των συμπροέδρων και τα κόμματα - γιατί το έργο αυτό απαιτεί μια συλλογική μορφή.
- Ένα άλλο θέμα, το οποίο είναι πολύ άσχημα αντιληπτή στον κόσμο - αυτό είναι η συνεργασία μας με το Ιράν, ιδίως τη στρατιωτική-τεχνική συνεργασία. Πρόσφατα, στην παρέλαση στο Ιράν στοιχείων του S-300 έχει αποδειχθεί. Δεν είναι ακόμα σαφές πόσο είχαν παραδοθεί, πόσα περισσότερα θα πρέπει να παραδοθεί στο Ιράν και όταν η προθεσμία για τη λήξη της σύμβασης;
- Αυτή η διαδικασία διαρκεί κάποιο χρονικό διάστημα. Αυστηρά σύμφωνα με τη σύμβαση, ο αριθμός των απολύτως επαρκή νόμιμα συμφέροντα ασφαλείας του Ιράν για την προστασία του εναέριου χώρου της. Η παράδοση των συστατικών είναι ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους.
Ο επικεφαλής του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την προμήθεια αμυντικά όπλα στο Ιράν
Όσο για το συναγερμό στον κόσμο που έχετε παρατηρήσει αυτή την άποψη, ο κόσμος χωρίς λόγο να ανησυχούν, διότι είναι ένα καθαρά αμυντικό όπλο. Δεν απαγορεύεται από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Αναστολή της εφαρμογής της παρούσας σύμβασης ήταν να μας δηλωθεί ως χειρονομία καλής θέλησης, να επηρεάσει με θετικό τρόπο την ιρανική ηγεσία, και αυτό διακυβεύεται σε κατάσταση razrulivaniya γύρω από το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί, υπέγραψε μια συνολική συμφωνία με το Ιράν, το οποίο έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ως εκ τούτου, ο αντίκτυπος στην Τεχεράνη έχει εργαστεί.
Όταν οι ΗΠΑ να ακυρώσει μονομερώς κυρώσεις κατά του Ιράν, και παράλληλα να ανησυχούν ότι έχουμε ακυρώσεις τους περιορισμούς και την επανάληψη της τροφοδοσίας του ακινήτου - αυτό, σε γενικές γραμμές, είναι ο αμερικανικός τρόπος. Πιστεύουν τι επιτρέπεται να Δίας δεν είναι κατ 'ανάγκην αντιληπτή ως ένα άλλο παράδειγμα προς μίμηση. Αλλά έχουμε τη δική μας πολιτική και την εκτίμηση τους για το πώς και με ποιον πρέπει να εργαστούμε από κοινού, φυσικά, χωρίς να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο.
Τώρα, από τον τρόπο, απαγορεύει σε ορισμένους τύπους όπλων στο Ιράν (τανκς, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, μαχητικά αεροσκάφη) απομακρύνονται και μεταφέρονται με το καθεστώς αδειοδότησης των πέντε ετών. Έτσι, ότι το Ιράν θα μπορούσε να πάρει ένα ενδιαφέρον σε αυτούς τους τύπους των όπλων. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, εμείς, βεβαίως, να εξετάσει.
S-300 σε μια στρατιωτική παρέλαση στο Ιράν.  17 του Απρίλη 2016
Στο Ιράν, η παρέλαση έδειξε τα ρωσικά S-300
Αλλά, και πάλι, C-300 κάτω από οποιεσδήποτε περιορισμοί δεν εμπίπτουν, καθώς και πολλά είδη φορητών όπλων και ελαφρού οπλισμού. Γι 'αυτό και όλες οι επιλογές είναι ανοικτές εδώ. Όσον αφορά τη διαδικασία χορήγησης αδειών, η οποία απαιτεί τον συντονισμό του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αν και όταν το Ιράν θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε κάτι έξω από το φάσμα της αγοράς, θα πρέπει να εφαρμοστούν οι σχετικές διαδικασίες. - Υπάρχουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την απόσυρση της απαίτησης ότι το Ιράν μας παρουσιάζεται σε σχέση με την αποτυχία να παραδώσει το S-300 εκεί;
- Με την εφαρμογή της σύμβασης για την προμήθεια των S-300 αγωγή θα πρέπει να αποσυρθεί. Είναι ήδη συμφωνηθεί.
- Είστε συχνά ασχολούνται με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι τον κάλεσε τον φίλο του. Όχι αν πρόκειται να πληρώσει σύντομα επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον; Θα μπορούσε να είχε γίνει μια συμβολική στιγμή για την ρωσο-αμερικανικές σχέσεις. Kerry έφτασε στη Μόσχα, μπορούμε να περιμένουμε ότι θα επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες;
- Κάνουμε συχνά συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι κράτους. Έχει δύο φορές τους τελευταίους μήνες (τον Δεκέμβριο του 2015 και τον Μάρτιο του 2016) ήρθε στη Μόσχα, πριν από την άνοιξη του 2015 ήταν στο Σότσι. Αν πάρουμε αυτό το έτος, έχουμε ήδη συναντηθεί τέσσερις φορές στο πρόσωπο και τουλάχιστον 25 φορές μίλησε στο τηλέφωνο, μεταξύ των οποίων τρεις φορές την τελευταία εβδομάδα. Ως εκ τούτου, υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας, όπως, πράγματι, δεν υπάρχει καμία αίσθηση της απομόνωσης, η οποία είναι τόσο λάτρης της λέγοντας τους εταίρους μας.
Σε αυτή τη συχνότητα για να επικοινωνήσουν μαζί μας τους Αμερικανούς ψιθυρίσει στο αυτί του σε άλλες χώρες, έτσι ώστε να μην πήγαν μαζί μας. Στον τομέα της πληροφόρησης έσπασε τις ειδήσεις που αποθαρρύνθηκαν Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε κατά την επίσκεψή του στη Ρωσία.
Τακτικά αυτά τα πράγματα που μαθαίνουμε από τους άλλους εταίρους μας, οι οποίοι έρχονται σε μας και να αναφερθεί σε συνεντεύξεις που είχε να αρνηθεί την Αμερικανοί αίτημα να ακυρώσει την επίσκεψη στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Μου συμβαίνει συχνά να πρέπει να ασχοληθεί με τον John Kerry. Αλλά κάποια σχέδια για να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον, και ακόμη και μια επίσημη επίσκεψη δεν έχω. Ειδικά τώρα που είναι σημαντικό, όχι επίσημα, αλλά πολύ πρακτική, ουσιαστική δουλειά, ότι είναι καλύτερα να πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εργασίας, αυτό που πραγματικά λένε και κάνουν.
Λαβρόφ των ΗΠΑ επιχειρεί να αποθαρρύνει τις επισκέψεις από τον κόσμο οι πολιτικοί στη Ρωσία
- Να ακολουθείτε την εσωτερική κατάσταση στις ΗΠΑ, όπου υπάρχει μια προεκλογική κούρσα. Μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι η εκτίμησή σας για την ανάπτυξη των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων μετά τις προεδρικές εκλογές.
- Είναι άχρηστο ακόμα να κάνω προβλέψεις. Πρώτον, είναι μια εσωτερική υπόθεση των Αμερικανών και του αμερικανικού λαού - όποιοι κι αν επιλέξετε, θα εξακολουθεί να είναι εταίρος μας στις ΗΠΑ.
Ελπίζουμε ότι ο εταίρος θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί και πιο συνεπής, δεν θα ταιριάζει με την επιθυμία να συνεργαστούν μαζί μας σε πολλά διεθνή ζητήματα, τα οποία είναι χωρίς εμάς δεν μπορεί να λυθεί (και το ξέρουν), ενώ η επιθυμία να μας βάλει ως η κύρια απειλή, δημιουργούν εμπόδια στη συμμετοχή μας στις διεθνείς οικονομικές και νομισματικές συστήματα, παρακίνησε άλλες χώρες να ακολουθήσουν το αντι-ρωσική πορεία μετά τις ΗΠΑ.
Ελπίζω ότι αυτή η ανακολουθία δεν θα. Η επιλογή του αμερικανικού λαού, θα του σεβασμού πορεία.
Είναι ανώφελο να κάνω προβλέψεις - Λαβρόφ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και το μέλλον των σχέσεων ΗΠΑ
Σε μια παραλλαγή των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων κερδίσει ή να χάσει, είναι άχρηστο να μαντέψει. Μερικές φορές έχουμε μια δημοκρατική και ρεπουμπλικανική διοικήσεις τόσο καλό και δεν είναι τόσο καλή. Έτσι τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνουν υπομονή και να περιμένει το αποτέλεσμα αυτής της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα για ογκώδες, όπου το όλο σύστημα είναι δυσκίνητο. Για παράδειγμα, η "έννοια" των ιδρυτών: σε κάποια κατάσταση πόσα πήρες τοις εκατό των ψήφων, και έτσι μπορείτε να πάρετε εκλογέων, και σε ορισμένες νικητής τα παίρνει όλα. Νομίζω ότι μπορείτε να γράψετε μια διατριβή για το αμερικανικό εκλογικό σύστημα, και ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς οι άνθρωποι γίνουν τελικά οι πρόεδροι.
Δεν θέλω να παρεμβαίνει στις υποθέσεις της Inter. Όπως είπε κάποτε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις, όταν έδωσε το παράδειγμα του George W. Bush (έγινε πρόεδρος, αφού έλαβε λιγότερες ψήφους από τον Αλ Γκορ), "είναι ένα κακό πράγμα, αλλά είναι δικό μας πρόβλημα, δεν είστε" σφυροκόπησε "σχετικά με το θέμα" της νεολαίας στη σύγχρονη γλώσσα.
Είμαστε μερικές φορές κριτική, λέγοντας ότι έχουμε τόσα πολλά φίλτρα που δεν prolezesh, έχουν τους διοικητικούς πόρους, και κάτι άλλο. Και οι ΗΠΑ έχουν ένα φίλτρο - χρήματα. Αν υπάρχουν δύο κόμματα δαπάνησαν λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, θεωρείται, όπως ήταν ασυνήθιστο και αστείο. Και αν πέρασε ακόμα ένα δισεκατομμύριο, ο χορηγοί κάτι περιμένουν - δεν είναι απλά φιλανθρωπία. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι μετοχικού δικαιώματα από «καθαρή καρδιά», αλλά ένα τεράστιο ποσοστό και των εταιρικών εισφορών. Στη συνέχεια, όλα, φυσικά, να ληφθούν υπόψη.
Ας περιμένουμε και θα είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με κάθε ηγέτη των ΗΠΑ με την ελπίδα ότι θα συνειδητοποιήσει τη σημασία της ρωσο-αμερικανική συνεργασία για razrulivaniya πολλά προβλήματα, τα οποία τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν έχει μειωθεί στον κόσμο.
- Ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα στις σχέσεις με την ΕΕ - είναι η κατάσταση με την προμήθεια φυσικού αερίου. Μετά το κλείσιμο του έργου «South Stream» και την επιδείνωση των σχέσεων με την Τουρκία έχουν προκύψει ένα κενό στην κατανόηση του τι θα συμβεί με τις προμήθειες στα νοτιο-δυτικά. Μήπως έχουμε κάποιο είδος της όρασης είναι κάτι περισσότερο για το έργο «South Stream» εκεί;
- «South Stream» έχει κλείσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία είχε μια εντελώς ξεδιάντροπη πίεση στα κράτη της ΕΕ - Βουλγαρίας. Με την ευκαιρία, η Τουρκία έχει να κάνει με αυτό, αν και εκείνη την εποχή οι Τούρκοι δεν εγκρίνει επισήμως τη χρήση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της, καθώς δεν έχει ένα ολοκληρωμένο κυβέρνηση. Αλλά το "South Stream" Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει κλείσει. Τώρα είναι η νότια κατεύθυνση που δεν έχουν διαγραφεί από τους λογαριασμούς. Σε Φεβρουάριος 2016 PJSC "Gazprom", μαζί με την ιταλική εταιρεία Edison και την Ελληνική ΔΕΠΑ υπέγραψαν Μνημόνιο Κατανόησης για την προμήθεια φυσικού αερίου από τη Ρωσία κάτω από τη Μαύρη Θάλασσα μέσω τρίτων χωρών στην Ελλάδα και από την Ελλάδα προς την Ιταλία. Είναι σαφές ότι πρέπει να υπάρχει ένας τρίτος - η Ελλάδα δεν πάει προς τη Μαύρη Θάλασσα. Αν οι εταίροι μας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αυτό και θα αποκτήσουν πρακτική μορφή, "Gazprom" είναι έτοιμη να εργαστεί εδώ.
Λαβρόφ κάλεσε τις προσπάθειες για να εμποδίσει την "North Stream-2" καθαρά πολιτική
σημαίες της ΕΕ έξω από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, Βέλγιο.  αρχειακή φωτογραφία
ΕΚ: «Nord Stream-2» θα πρέπει να πληρούν όχι μόνο τα πρότυπα της Ρωσίας και της ΕΕ
Φυσικά, είμαστε πεπεισμένοι ότι το «Nord Stream-2» θα ενισχύσει επίσης την παροχή ενεργειακής ασφάλειας και ενέργειας στην Ευρώπη. Αμιγώς εμπορική έργο, το οποίο συγκεντρώνει μια σειρά από δυτικές εταιρείες. Προσπαθεί να εμποδίσει αυτήν είναι καθαρά πολιτικό χαρακτήρα. Αυτό που εμπλέκονται επίσης οι Αμερικανοί, οι οποίοι, μέσα από πολύ στενούς φίλους τους στο ΝΑΤΟ προσπαθούν να δημιουργήσουν δυσκολίες. Αλλά εδώ, και πάλι, ένα καθαρά εμπορικό έργο, όπως αναφέρεται, και η ηγεσία της Γερμανίας, ως χώρα της οποίας οι εταιρείες ενδιαφέρονται για αυτό το έργο. Της Shell, από τον τρόπο, σε αυτή την ομάδα. «Nord Stream-1» αναγνωρίστηκε ως προτεραιότητα κατά τη στιγμή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έτσι, εδώ είναι πολύ δύσκολο να λάβει διαφορετική θέση. Στη νότια κατεύθυνση αναμένεται να χρησιμοποιήσει το σταθμό διασύνδεσης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία, και ο ίδιος, επίσης, περιλαμβάνεται ήδη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατάλογο των έργων των εθνικών συμφερόντων. Έτσι και εδώ, θα είναι δύσκολο να βγούμε αν η επιλογή να αποκτήσει το νότιο τμήμα της πρακτικής μορφής. - Σχεδιάζουμε να προληπτικά μιλήσει σε πιθανές τρίτες χώρες;
- Είναι θέμα της «Gazprom». Πρώτα απ 'όλα, υπάρχουν σημαντικά καθαρά εμπορικές πτυχές και logistics, καθώς αυτό μπορεί να κοιτάξει πιο αποτελεσματικά.
- Έχετε δει μια απειλή για το «Nord Stream» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή; Μπορεί να εμποδίσει το "North Stream-2»;
- Για άλλη μια φορά, δεν έχουν επιχειρήματα, αλλά και για πολιτικούς λόγους μπορούν πάντα να βρεθεί.
Είναι στην ΕΕ έχει μια σειρά των ομιλητών, καθώς και στο ΝΑΤΟ, οι οποίες αντιπροσωπεύουν Russophobian μειονότητα και που τα χρειάζονται τώρα στο έδαφος, στα σύνορα με τη Ρωσία, τα στρατεύματα εισήλθαν και οι Αμερικανοί πρόκειται να το κάνει. Με την ευκαιρία, να πω, ότι η Γερμανία συμφώνησε να εισάγετε τα στρατεύματά της στα σύνορα με τη Ρωσική Ομοσπονδία στις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία. Ως εκ τούτου, πάντα θα υπάρχουν τέτοιες. Θα εφεύρει τις ιστορίες, μιλάμε για το τι η Ρωσία στη συνέχεια «μπλοκάρουν τη βαλβίδα", αν και αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ πριν, εκτός από την κατάσταση με την Ουκρανία, όταν άρχισε να κλέβει αέριο διαμετακόμιση.
Γι 'αυτό και περιμένουμε. Νομίζω ότι τα εθνικά συμφέροντα στην Ευρώπη και τα ευρωπαϊκά συμφέροντα πρέπει να υπερισχύσει, καθώς και σε μια κατάσταση όπου η Ευρώπη θέλει να αποδείξει ότι είναι σε θέση να βοηθήσει στην επίλυση της ουκρανικής κρίσης, μαζί με τη συμμετοχή μας, χωρίς παρέμβαση από τον ωκεανό. Νομίζω ότι η Ευρώπη είναι σταδιακά θα είναι περισσότερη αυτονομία, όπως συμβαίνει, από τον τρόπο, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το διατλαντικό εμπόριο και τις επενδύσεις εταιρικής σχέσης. Προσπάθειες υπό το πρόσχημα της όλο αυτό το ζήτημα απέτυχαν, και υπό την πίεση της κοινής γνώμης, οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να πω ότι η τρέχουσα έκδοση δεν τους ταιριάζει. Ας δούμε, βασιζόμαστε στην κοινή λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...