Ισπανικό περιπολικό σκάφος προσπάθησε να εμποδίσει το υποβρύχιο Florida να αγκυροβολίση στο Γιβραλτάρ,

ΜΟΣΧΑ, 5 Μαΐου -. RIA Novosti Ισπανικό περιπολικό σκάφος προσπάθησε να εμποδίσει το υποβρύχιο Florida με βαλλιστικούς πυραύλους να αγκυροβολίση στο Γιβραλτάρ, The Daily Mail
Η δημοσίευση σημειώνει ότι το πλοίο δύο φορές στάθηκε στο δρόμο του αμερικανικού υποβρυχίου, χωρίς να αφήσει να έρθει στην προβλήτα.
Σε αυτό το πλαίσιο, το πλοίο του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας αναγκάστηκε ανοικτό προς την κατεύθυνση των ισπανικών προειδοποιητικές βολές από τον πύραυλο και να στείλετε με τη βοήθεια ενός πλοίου υποβρύχιο περιπολικό.
Σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ του της Sun , το περιστατικό εξόργισε Γιβραλτάρ επίσημα πρόσωπα.
"Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν αρμόζουν του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ με τέτοια ασέβεια Ισπανοί παίζουν ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι.» - Οδηγεί έκδοση του τα λόγια ενός ανώνυμου πηγή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, αναφερόμενος στις βρετανικές αρχές στο Γιβραλτάρ, το περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο, αλλά γι 'αυτό έγινε γνωστό μόλις τώρα. Ένα παρόμοιο περιστατικό που σχετίζεται με βρετανικά και ισπανικά σκάφη περιπολίας έλαβε χώρα πριν από δύο χρόνια.
Γιβραλτάρ - Ισπανία αμφισβήτησε βρετανικά υπερπόντια εδάφη στο νότιο τμήμα της Ιβηρικής Χερσονήσου στα στενά του Γιβραλτάρ.
  .πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...