Νέο GTS 300i F4 ABS Με σύστημα Start & Stop

Ανανεωμένη έκδοση του γνωστού μοντέλου, αποτελεί το νέο GTS 300i ABS Start & Stop της SYM, που συνδυάζει πάντα την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις.
Ο κινητήρας «F4» της SYM αποδίδει 29 ίππους, και κατατάσσει το GTS300i στην πρώτη γραμμή των επιδόσεων, χωρίς να παραμελεί τον τομέα ασφάλειας που αναλαμβάνει το εξελιγμένο σύστημα φρένων ABS της BOSCH.
H επιβλητική του εμφάνιση συνοδεύεται από την άνεση τόσο για τον οδηγό όσο και για τον
συνεπιβάτη, ενώ διάχυτη είναι η πολυτέλεια συνοδευόμενη από πλούσιο εξοπλισμό.
sym2
Φώτα LED, αεραγωγοί θερμού αέρα για τα πόδια του οδηγού και πληθωρικοί χώροι συνδυάζονται με τη δύναμη που προσφέρει ο κινητήρας αλλά και την ασφάλεια, στοιχεία που έχουν καθιερώσει το GTS ως το δημοφιλέστερο scooter στην κατηγορία του.
Η SYM καινοτομεί για μία ακόμη φορά, εξοπλίζοντας το GTS 300i F4 με σύστημα START & STOP και γίνεται έτσι το πρώτο maxi scooter που υιοθετεί την τεχνολογία αυτή.
sym3
Με το σύστημα start & stop ο κινητήρας σβήνει μόλις ακινητοποιηθεί το όχημα, παραμένει σβηστό όσο περιμένει να ανάψει «πράσινο» και επανεκκινείται αυτόματα μόλις ανοίξει το γκάζι. Έτσι μειώνει τον χρόνο που λειτουργεί στο ρελαντί, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Χάρη στο σύστημα START & STOP, η κατανάλωση του GTS μειώνεται ως και κατά 7,6%.
sym4
Το START & STOP της SYM χρησιμοποιεί δεδομένα θερμοκρασίας κινητήρα, τάσης της μπαταρίας και την κίνησης του scooter για να "αποφασίσει" να σβήσει τον κινητήρα, χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από τον οδηγό, καθώς ο κινητήρας επανεκκινείται και πάλι απλά με το άνοιγμα  το γκαζιού.
Το GTS 300i F4 ABS με το σύστημα Start & Stop προσφέρεται στην τιμή των 4.595 ευρώ για πληρωμή μετρητοίς.
sym5 sym6 sym7 sym8

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...