Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Mega των εκατομμυριούχων ιδιοκτητών του!

Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση από τη διοίκηση για την κατάσταση λειτουργίας του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κήρυξε νέες κυλιόμενες τετράωρες στάσεις εργασίας, σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου από τις 18:00 έως τις 22:00, αύριο Σάββατο 21 Μαΐου, επίσης, από τις 18:00 έως τις 22:00, την Κυριακή 22 Μαΐου από τις 12:00 έως τις 16:00 και τη Δευτέρα 23 Μαΐου από τις 06:00 έως τις 10:00.
Η ΕΣΗΕΑ ζητεί την άμεση εξόφληση των εργαζομένων και την ενημέρωσή τους από τη διοίκηση του σταθμού επί των προβλημάτων που αφορούν τη λειτουργία του.
πηγη

Ξεκινά ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

 

Την Παρασκευή αναμένεται να δημοσιευθεί η προκήρυξη για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.
Μάλιστα, το αρμόδιο υπουργείο Επικρατείας και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα και το «σύστημα» να μπορεί να δεχθεί τους φακέλους των υποψηφίων, προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε ασκήσεις ετοιμότητας.
Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια ελληνικού πανεπιστημίου και σε συνθήκες προσομοίωσης, οι υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με τη διαδικασία υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία πέρασαν με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...