12 μυστικά για καλλές χριστουγενιάτικες γιωρτές

Ετοιμάζεις ταξίδι μοναχά για πάρτη σας: εσένα και του καλού σου. Τι μπορείς να κάνεις για να νοστιμέψεις τις χριστουγενιάτικες γιωρτές

Ποιά είναι τα μυστικά για να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται;

1. Κάνε όλες τις αποτριχώσεις έγκαιρα... και πριν το ταξίδι: Μία μέρα πριν το ταξίδι κάνε την απαραίτητη αποτρίχωση σε όσα σημεία χρειάζεται. Μην αφήσεις την διαδικασία αυτή για την τελευταία στιγμή γιατί αντί για σέξυ θα εμφανιστείς μπροστά του κατακόκκινη σαν μαδημένη γαλοπούλα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις το ξυράφι γιατί θα αναγκαστείς να τρέχεις πάλι για αποτρίχωση πριν το τέλος του τριημέρου.
2. Πάρε μαζί σου μόνο τα απολύτως απαραίτητα: Δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου όλη την ντουλάπα. Να έχεις μαζί σου τα απολύτως απαραίτητα (εσώρουχα κατά κύριο λόγο) και ελάχιστα προϊόντα καλλωπισμού (άσε τα κραγιόν και τα μέικαπ στο σπίτι). Δεν χρειάζεται να παστώνεσαι σαν σταρ του Χόλιγουντ για να τον ανάψεις.
3. Πάνω απ' όλα η άνεσή σου: Δεν χρειάζεται να ντύνεσαι με ρούχα ή παπούτσια που δεν αισθάνεσαι άνετα. Αν είναι η πρώτη φορά που φεύγετε μαζί σε άλλο μέρος, πάρε μαζί σου ό,τι σε κολακεύει και σε βολεύει. Αν αυτό είναι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή flat Πέδιλα, μην διστάσεις.
4. Μην ξοδεύεις ατελείωτες ώρες στο μπάνιο: Με σκοπό να ετοιμαστείς για να πέσεις στο κρεβάτι μαζί του ή για να βγείτε έξω. Είναι πιθανό εκείνος να κουραστεί να περιμένει και βγαίνοντας από το μπάνιο να τον βρεις να κοιμάται. Κανένας άντρας (και φυσικά ούτε ο δικός σου) δεν καταλαβαίνει γιατί χρειάζεσαι τόση ώρα για να φρεσκαριστείς και να ντυθείς, αφού σκοπό έχει να σε γδύσει και να σου ανακατέψει τα μαλλιά.
5. Κλείσε το κινητό τηλέφωνο: Και πρότεινέ του να κάνει το ίδιο. Ακόμα και αν φοβάσαι πως θα προκύψει κάποιο πρόβλημα στη δουλειά, ενήμερωσε πως θα βρίσκεσαι εκτός Αθηνών και πως θα είναι δύσκολο αυτές τις τρεις ημέρες να κάνεις τίποτα παραπάνω από τα βασικά.
Φυσικά μπορείς να ανοίγεις το κινητό που και που για να βρίσκεις τα μηνύματα που έχεις και μπορεί να είναι επείγουσας ανάγκης. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να κάνετε check in και να ανεβάζετε φωτογραφίες όπου βρίσκεστε! Ζήστε τη στιγμή.
6. Άσε τα ψώνια: εννοείται πως φύγατε για να περάσετε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να πάρετε σβάρνα τα μαγαζιά του νησιού ή του μέρους που θα επισκεφτείτε. Τα ψώνια είναι μία από τις πιο βαρετές δραστηριότητες για το αρσενικό είδος και δεν θέλεις να σκοτώσεις με μιας το πάθος του για εσένα.
7. Πάρε προφυλακτικά, πολλά προφυλακτικά: Περισσότερα από όσα πιστεύεις πως θα χρειαστείτε. Κάτι μπορεί να πάει στραβά, κάτι μπορεί να πάει καλύτερα απ' ότι περίμενες και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ' το να τρέχεις να βρεις ανοιχτό περίπτερο σε ένα ερημικό νησάκι.
8. Πάρε μαζί σου μερικά αιθέρια έλαια: Αρωματικά κεράκια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φτιάξει μια ρομαντική διάθεση. Μην ξεχάσεις να του κάνεις λίγο μασάζ σε όλο το σώμα και στη βουβωνική χώρα για να σε ανταμείβει κι εκείνος ποικιλοτρόπως αργότερα.
9. Μην το παρακάνεις με το φαγητό: Δεν λέω στην εξοχή είναι πολύ πιθανό να σου ανοίξει η όρεξη. Προσπάθησε να αντισταθείς στον πειρασμό του υ[υπερβολικού φαγητού γιατί μετά θα βρεις πως είναι αδύνατο να το παίξεις σέξυ και θελκτική με την κοιλιά φουσκωμένη και την ζαλάδα από τις πολλές μπύρες.
10. Κρατήστε τα έθιμα: kάνε και καμοιά βουτιά αν εισαι χειμερινός,  Και μπορεί ο καιρός να είναι τρελός φέτος, αλλά μια βουτιά στη θάλασσα θα σας ανανεώσει.
11.Όχι στα καυγαδάκια: Μπορεί να χρειαστείς αρκετό κουράγιο και αυτοσυγκράτηση για να τα καταφέρεις, αλλά προσπάθησε με νύχια και με δόντια να αποφύγεις τα καυγαδάκια μαζί του όσο είστε μαζί στην εξοχή. Σκοπός είναι να περάσετε όμορφα και όχι να βγάλετε μαχαίρια. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία στις ανοησίες που μπορεί να κάνει. Όποτε πλησιάζεις κοντά στο να φωνάξεις, πάρε βαθιές ανάσες και μέτρα μέχρι το 10.

12.Μοιραστείτε μια φαντασίωση: Η γοητεία του να φύγεις μαζί του τα χριστούγεννα είναι πως και οι δύο νιώθετε πιο ελεύθεροι και ανοιχτοί σε καινούργιες απολαύσεις. Για τί λοιπόν να μην δοκιμάσετε να κάνετε πραγματικότητα και κάποια φαντασίωση σας;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...