Πάρτε το χαμπάρι: Πρόωρες εκλογές δεν έχει. Εκλογές το 2019

Τους το γράφουμε για να το καταλάβουν: Η κυβέρνηση Τσίπρα θα ολοκληρώσει την τετραετία. Εκλογές θα γίνουν το 2019. Οι αλλαγές και οι ριζικές ανατροπές σε αυτή τη χώρα θα προχωρήσουν. Η χώρα θα αλλάξει, γιατί το θέλει ο ελληνικός λαός. Πρόωρες εκλογές δεν έχει!!!
Μπροστά στα αδιέξοδα και την ανικανότητά τους, μπροστά στο οριστικό τους τέλος και την τοποθέτησή τους στο
χρονοντούλαπο της εξουσίας, το κατεστημένο, η διαπλοκή, το εξαρτημένο και λαϊκά και κοινωνικά απονομιμοποιημένο πολιτικό της προσωπικό που κατέστρεψε τη χώρα, το περιθωριακό νεοφιλελεύθερο τσούρμο που έχει πλέον παρουσία στα ηλεκτρονικά media και στο διαδίκτυο και φυσικά η παρασιτική ελίτ και η Δεξιά αλαλάζουν καθημερινά - και χωρίς να έχει συμπληρωθεί καν ένας χρόνος από τη νωπή εντολή του ελληνικού λαού στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνησή του - ζητώντας ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Είναι προφανές ότι τα παρασιτικά συστήματα, παρασυστήματα και υποσυστήματα που λειτούργησαν από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα ενοχλούνται από την ισχυρή και αποδοτική παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης της Αριστεράς στη διακυβέρνηση του τόπου. Κυρίως, όμως, ενοχλούνται οι μέχρι σήμερα προύχοντες διότι χάνουν τα προνόμια και τα κεκτημένα. Γιατί ο ελληνικός λαός ζητά πίσω τα κλοπιμαία.
Ενοχλούνται οι καναλάρχες που είχαν μάθει να μεγιστοποιούν τα προσωπικά τους κέρδη και να δανείζονται χωρίς προϋποθέσεις λειτουργώντας σε καθεστώς ανομίας και κατέχοντας, χωρίς να έχουν πληρώσει ένα ευρώ, την περιουσία του ελληνικού λαού, τις τηλεοπτικές άδειες.
Ενοχλούνται οι μεγαλοεκδότες, που είχαν μάθει να ρυθμίζουν τις πολιτικές εξελίξεις και να αποκαθηλώνουν πρωθυπουργούς.
Ενοχλούνται εκείνοι που θέλουν να καταστήσουν το αγαθό της Υγείας υπόθεση των ιδιωτών και να το διατηρήσουν έρμαιο των κορακιών που απομυζούσαν το ελληνικό δημόσιο, εκείνοι οι νεοφιλελεύθεροι και ακροδεξιοί ταγοί που θέλουν τη διάλυση της Δημόσιας Υγείας.
Ενοχλούνται εκείνοι που θέλουν την Παιδεία προσβάσιμη σε λίγους.
Ενοχλούνται οι αρουραίοι της φοροδιαφυγής και τα τμήματα της παρασιτικής ντόπιας ελίτ που τάισαν για δεκαετίες τα θησαυροφυλάκια των τραπεζών της Ελβετίας.
Ενοχλούνται οι λιμοκοντόροι των μεγάλων επιχειρήσεων και τα κονκλάβια των μεγαλοεπιχειρηματιών γιατί δεν ολοκληρώνεται το σχέδιο των υπερεθνικών διευθυντηρίων για επιβολή καθεστώτος μηδενικής προστασίας των εργαζομένων, για τη μετατροπή της χώρας σε μία απέραντη Ειδική Οικονομική Ζώνη. Ενοχλούνται γιατί η σημερινή κυβέρνηση μέσα στις συνθήκες της ασφυξίας αντιστέκεται.
Ενοχλείται η Μαύρη Δεξιά διότι στην κυβέρνηση βρίσκεται η Αριστερά.
Ενοχλείται το λεγόμενο "Πολιτικό Κέντρο" και η διαπλεκόμενη "κεντροαριστερή" κλίκα του αρχιερέα της διαπλοκής, Κώστα Σημίτη, διότι κονιορτοποιούνται οι πολιτικοί της σχηματισμοί, διότι ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας πλαισιώνει τον Αλέξη Τσίπρα και την προοδευτική και δημοκρατική εκλεγμένη κυβέρνησή του. Διότι ο λαός έχει την δική του προοδευτική κυβέρνηση.
Ενοχλείται και ο Κεντρικός Τραπεζίτης της χώρας, εκτός του θεσμικού του ρόλου βέβαια, Γιάννης Στουρνάρας, διότι ποντάρει στην κατάρρευση της σημερινής κυβέρνησης πιστεύοντας ότι θα επιβληθεί ως δοτός, τεχνοκράτης πρωθυπουργός, ως ένας ακόμη Λουκάς Παπαδήμος, σε μία κυβέρνηση δήθεν "εθνικής ενότητας" ή οικουμενικής ή "κοινής αποδοχής". Ενοχλείται γιατί το σχέδιο δεν "βγαίνει" και υπονομεύει την πορεία της χώρας.
Ενοχλείται ο ακροδεξιός πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που υπονόμευσε, λίγο πριν πέσει με θόρυβο, την μετέπειτα πορεία της χώρας και ο Ευάγγελος Βενιζέλος του PSI, διότι αποκαλύπτεται ο καταστροφικός ρόλος τους για τη χώρα και οι σχέσεις διαπλοκής εντός και εκτός Ελλάδος που είχαν δομήσει.
Ενοχλούνται ακόμη και εκείνοι, οι θιασώτες της ελεύθερης οικονομίας, που υποστηρίζουν την έλευση των επενδύσεων, και διαμαρτύρονται για κάποιες ιδιωτικοποιήσεις στις οποίες προχωρά η κυβέρνηση (Παράνοια).
Δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί, ότι ακόμη και ο εκλεκτός της διαπλοκής και του κατεστημένου, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο ανίκανος, όσο άπειρος, όσο άκαπνος, όσο κακομαθημένος, όσο πολιτικά κενός και αν είναι, κατάλαβε πως εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν και έτσι το επιτακτικό αίτημα που διατύπωσε με συνέπεια για μήνες ολόκληρους από τον Γενάρη του 2016 γίνεται ασθενές. Για αυτόν τον λόγο οι αναφορές του σε εκλογές είναι λιγότερες. Για αυτόν τον λόγο ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος τα μαζεύει σιγά, σιγά, πραγματοποιώντας μεγαλοπρεπή κυβίστηση.
Δεν λογαριάζουν, οι μισοπεθαμένοι πολιτικά και κοινωνικά, θύλακες του κατεστημένου ούτε τις κυβερνητικές διακηρύξεις για τις πολιτειακές, συνταγματικές και θεσμικές αλλαγές που έρχονται, ούτε το αίτημα των καιρών που είναι η απλή αναλογική, ούτε τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τις διαρροές ότι εκλογές θα γίνουν το 2019 με την ολοκλήρωση της τετραετίας.
Η πολιτική της κυβέρνησης αποδίδει, οι αριθμοί της οικονομίας παρά τη Μαύρη Προπαγάνδα βελτιώνονται, οι διεθνείς εξελίξεις δημιουργούν προσδοκίες για βελτίωση της θέσης της Ελλάδας έναντι των δανειστών, αλλά και στη διεθνή σκακιέρα, ο κόσμος αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς και η χώρα μπροστά έχει άλλη μία αξιολόγηση. Μία αξιολόγηση, λίγο πριν βγει η χώρα μας στο ξέφωτο, που δεν επιτρέπει την δημιουργία συνθηκών πολιτικής ανωμαλίας σε ένα διεθνές περιβάλλον αστάθειας. Μία αξιολόγηση που θα ναρκοθετηθεί αν ικανοποιηθούν οι φαντασιώσεις εκείνων που επιδιώκουν την πολιτική αποσταθεροποίηση και απεργάζονται σενάρια "βίαιων" πολιτικών μεταβολών αγνοώντας το αίτημα του ελληνικού λαού που συμπυκνώνεται στη φράση "Όχι εκλογές. Πολιτική σταθερότητα".
Τον Σεπτέμβρη ολοκληρώνεται ένας χρόνος από τη νέα, μεγάλη εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τουλάχιστον παράλογο τα ιδεοληπτικά γκρουπούσκουλα που αντιμάχονται την κυβέρνηση να απαιτούν εκλογές μέσα σε 11 μήνες.
Τους το γράφουμε για να το καταλάβουν: Η κυβέρνηση Τσίπρα θα ολοκληρώσει την τετραετία. Εκλογές θα γίνουν το 2019. Οι αλλαγές και οι ριζικές ανατροπές σε αυτή τη χώρα θα προχωρήσουν. Η χώρα θα αλλάξει, γιατί το θέλει ο ελληνικός λαός και το θέλει και η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Πρόωρες εκλογές δεν έχει!!!
Τέσσερις φορές, το Μάη του 2014, τον Γενάρη του 2015, τον Ιούλιο του 2015 και τον Σεπτέμβρη του 2015, προπαγάνδισαν χωρίς ντροπή, προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν και τα ανακόψουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και του ελληνικού λαού προς την τελική επικράτηση. Τέσσερις φορές έχασαν και θα χάσουν και πάλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...