Το πιο τολμηρό trend της μόδας (και τα μυστικά πίσω απ' αυτό)

Η φήμη της Bella Hadid εκτοξεύθηκε όταν έδειξε τις καμπύλες της μέσα σε μία εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.
Η συγκεκριμένη τουαλέτα, βέβαια, δεν ήταν οποιαδήποτε τουαλέτα, αλλά μία που απαιτούσε την έλλειψη εσωρούχου. Τα media πήραν φωτιά και λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε πως έκρυβε ένα μικρό μυστικό -ένα ενσωματωμένο κορμάκι.
Η Hadid παρ' όλα αυτά δεν είναι η μόνη που έχει τολμήσει το συγκεκριμένο trend στο κόκκινο χαλί: Giulia Salemi αλλά και Dayane Mello
έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους στην πρεμιέρα του The Young Pope, αφού τόλμησαν να εμφανιστούν με τον καβάλο τους σε κοινή θέα.


  Η στιλίστρια, Naomi Isted, βέβαια, δεν συμφωνεί καθόλου με την όλη ιδέα, αφού πιστεύει πως είναι απλά ένα κυνικό κόλπο. "Οι στιλίστες των celebrities ψάχνουν συνέχεια τρόπους για να κερδίσουν οι πελάτες τους παγκόσμια φήμη στον τύπο -όσο πιο σοκαριστικό ένα outfit τόσο περισσότερη κάλυψη απ΄τα media. Υπάρχει αυτό το trend φέτος και όλα φοράει διάφανα φορέματα με κορμάκια από κάτω και αυτό είναι μια ακραία εκδοχή αυτού. Δεν είναι ρεαλιστικό για το κοινό. Είναι λίγο επικίνδυνο look, αφού θα μπορούσε να πάει πολύ λάθος. Αν δεν υπάρχουν εσώρουχα είναι μία πιθανή στιλιστική καταστροφή."



  Εσύ θα τολμούσες;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...