Έρχεται χρήμα από την UEFA για τις ελληνικές ομάδες!

Το πρώτο πακέτο χρημάτων, για τη φετινή σεζόν θα δώσει η UEFA, αναφορικά με τα πεπραγμένα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Κάτι που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου, με τα χρήματα να πιστώνονται στον λογαριασμό της ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά της θα τα δώσει στις ομάδες.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει 460.000 ευρώ, καθώς έδωσε το «παρών» σε δύο γύρους, αποκλείοντας την Οντ Γκρένλαντ αρχικά και στη συνέχεια έμειναν εκτός από την Άλκμααρ,
στο Europa League. Τα χρήματα αποτελούν και το 40% του φετινού μπάτζετ των Ηπερωτών!
H AEK θα πάρει 235.000 ευρώ λόγω της συμμετοχής της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (αποκλείστηκε από τη Σεντ Ετιέν).
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα πάρουν 420.000 ευρώ από την παρουσία τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (αποκλείστηκαν από Χάποελ Μπερ Σεβά και Άγιαξ αντίστοιχα) και θα ενημερωθούν για τα χρήματα που θα πάρουν και από το Europa League.
Ο Παναθηναϊκός θα πάρει 235.000 ευρώ αρχικά λόγω του τρίτου προκριματικού γύρου και θα πληροφορηθούν τον Νοέμβριο –μαζί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ- για τα χρήματα που θα λάβουν λόγω της πρόκρισής τους στους ομίλους της διοργάνωσης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...