Αποκαλύπτεται ότι ο σωματοφύλακας της Καρντάσιαν πτώχευσε με χρέη πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της ληστείας σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν. Πλέον ταράζει τα νερά η αποκάλυψη ότι ο σωματοφύλακάς της, ο Γερμανός Πασκάλ Ντουβιέρ, πριν από δέκα εβδομάδες είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης για την γερμανική εταιρεία security που διαθέτει καθώς τα χρέη της είχαν ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ.

Η αίτηση υποβλήθηκε σε δικαστήριο της πόλης Χαϊδελβέργης στις 22 Ιουλίου καθώς τα χρέη της εταιρείας του Ντουβιέρ έφτασαν τα 1.093.518 ευρώ, σύμφωνα με τη Daily Mail.
«Υπάρχουν πολλά χρέη. Υπάρχουν πολλοί που ζητούν χρήματα. Δεν μπορώ να πω πόσοι ακριβώς, είναι πολλοί» είπε ο δικηγόρος του Ντουβιέρ στη Daily Mail.
Ο σωματοφύλακας ήταν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όταν η Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας όταν κοιμόταν μόνη της σε σπίτι στο Παρίσι
Ο 43χρονος μπόντιγκαρντ έφτασε στο χώρο του ξενοδοχείου δύο λεπτά μετά την αποχώρηση από το ξενοδοχείο των ληστών.
Όσο για την ίδια την τηλεπερσόνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό People κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συνέβη.
«Δεν σταματά να κατηγορεί τον εαυτό της για τις φωτογραφίες του δαχτυλιδιού που ανέβασε στο Snapchat και για το γεγονός ότι το φορούσε συνέχεια» λέει πηγή από το περιβάλλον της Καρντάσιαν στο περιοδικό.
kimaksdak3 kimaksdak2 kimaksdak4 kimaksdak5

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...