Διαζύγιο 350 εκατ. λιρών για διάσημο και ζάμπλουτο ζευγάρι της Βρετανίας

Ο 68χρονος Βρετανός πολυεκατομμυριούχος Richard Caring θα βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη μετά την απόφασή του να αφήσει τη σύζυγό του Jacqui για να ζήσει με την 35χρονη Βραζιλιάνα ερωμένη του. Το διαζύγιό του με την 67χρονη πρώην πλέον γυναίκα του χαρακτηρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο επιχειρηματίας- είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων στο Λονδίνο- έφυγε από το σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο- το οποίο αποκαλείται «οι Βερσαλλίες του Hampstead»- όπου έμενε εδώ και 45 χρόνια με την Jacqui.

Σύμφωνα με τη Daily Mail μετακόμισε με την ερωμένη του Patricia Mondinni, με την οποία έχει κι ένα γιο, σε πολυτελή έπαυλη δέκα υπνοδωματίων και αξίας 32 εκατ. λιρών στο βορειοδυτικό Λονδίνο.
«Ο Richard άφησε την Jacqui το Φεβρουάριο και είναι πολύ ευτυχισμένος με την Patricia. Ζούσαν χωριστά ήδη πριν το χωρισμό», δήλωσε φίλος του ζευγαριού στην εφημερίδα Sun. «Δεν έχει αυταπάτες, το ξέρει πως ο χωρισμός και η νέα του ζωή θα του κοστίσουν. Αλλά είναι τόσο πλούσιος που η ζωή του δεν θα επηρεαστεί στο παραμικρό. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει». Σύμφωνα με τη Daily Mail η 67χρονη είναι πιθανό να λάβει 350 εκατομμύρια λίρες στο πλαίσιο του διαζυγίου.
Ο Caring είχε γνωρίσει τη Jacqui σε επίδειξη μόδας το 1948. Μόλις τρεις ημέρες μετά τη γνωριμία τους εκείνη εγκατέλειψε την καριέρα της στο μόντελινγκ.
Η περιουσία του, που εκτιμάται πως φτάνει τα 700 εκατομμύρια λίρες,  προέρχεται από το χώρο της μόδας και στη συνέχεια από τους κλάδους της εστίασης και της στέγης.
Ο 68χρονος είναι διάσημος και για τα εντυπωσιακά πάρτι του, στα οποία ντύνεται με ξεχωριστό τρόπο. Το 2005 κανόνισε το ταξίδι 408 ατόμων- ανάμεσά τους η Ελίζαμπεθ Χάρλει και ο Στινγκ- στην Αγία Πετρούπολη για τρελό πάρτι με σαμπάνια και χαβιάρι στο χειμερινό παλάτι της Μεγάλης Αικατερίνης. Σε εκείνη την εκδήλωση συγκεντρώθηκαν πάνω από 10 εκατ. λίρες για φιλανθρωπικούς σκοπούς- ενώ ο Caring κατέβαλε 660.000 λίρες στο Bill Clinton Foundation ανταποδίδοντας την παρουσία του Αμερικανού πρώην προέδρου.
Το 2009, στο γάμο του γιου τους Ben, οι 400 καλεσμένοι του ζευγαριού ψυχαγωγήθηκαν από τις Royal Philharmonic Orchestra και το  Bolshoi Ballet σε πλωτή αίθουσα χορού που στήθηκε πάνω στην ιδιωτική λίμνη της έπαυλής τους στο Λονδίνο.
sjdfsh3 sjdfsh2 sjdfsh1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...