«Γάμος» ΝΔ - Καλλιάνου....Και επίσημα στη ΝΔ ο Γιάννης Καλλιάνος

Τις πόρτες της Πειραιώς περνάει ο Γιάννης Καλλιάνος, μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, που αποχώρησε από το κόμμα λόγω των διαφωνιών του με τον Βασίλη Λεβέντη.

 Η σχετική ανακοίνωση ένταξης του Γιάννη Καλλιάνου στη ΝΔ θα γίνει σε λίγη ώρα με τον ίδιο να αναφέρει ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αλλαγή πορείας

της χώρας. Στόχος μεταξύ άλλων, είναι να προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, να έρθουν επενδύσεις στη χώρα και να ενισχυθεί η απασχόληση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης είχε προβλέψει γάμο Καλλιάνου – ΝΔ μετά το διαζύγιο του με την Ένωση Κεντρώων, κατηγορώντας τον ότι «έκανε του κεφαλιού του» αναφορικά με ανακοίνωση που αφορούσε στον Τρύφωνα Αλεξιάδη.
Ο ίδιος ο πρώην εκπρόσωπος υποστήριξε πως αφορμή για την απομάκρυνσή του αποτέλεσε αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε για τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. Στη συνέχεια, όπως είχε πει, του τηλεφώνησε ο Βασίλης Λεβέντης και του ανέφερε πως «αν ξαναεπιτεθείς στον Αλεξιάδη και τον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω από το κόμμα».
πηγη 

Ένωση Κεντρώων: Η ένταξη Καλλιάνου στη ΝΔ δείχνει ποιοι μας λασπολογούν

Την προσχώρηση του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννη Καλλιάνου, στη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, επισημαίνοντας ότι «με την σημερινή του ένταξη στην ΝΔ γίνεται φανερό ποιοι μας λασπολογούν και ποιοι επιδίδονται το τελευταίο δίμηνο σε εκστρατεία συκοφάντησης της Ένωσης Κεντρώων».


«Όταν ο κ. Καλλιάνος έφυγε από το κόμμα μας καταγγέλλοντας ότι έχουμε μυστική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει η Ένωση Κεντρώων στην κυβέρνηση δηλώσαμε ότι η Ένωση Κεντρώων ποτέ δεν θα μπει στην κυβέρνηση και ότι Κέντρο ήμασταν, Κέντρο είμαστε και Κέντρο θα παραμείνουμε για πάντα», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων και προσθέτει:
«Όλοι τότε υποψιαστήκαμε ότι εκείνος εκ της συμπεριφοράς του, είχε έλθει σε συμφωνία με την ΝΔ. Με την σημερινή του ένταξη στην ΝΔ γίνεται φανερό ποιοι μας λασπολογούν και ποιοι επιδίδονται το τελευταίο δίμηνο σε εκστρατεία συκοφάντησης της Ένωσης Κεντρώων. Ο κόσμος, όλος ο κόσμος όπου και αν ανήκει την συμπεριφορά αυτή της ΝΔ δεν την εγκρίνει», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...