Σαουδική Αραβία χιονοπτώσεις μετατρέπει την άμμο της ερήμου σε λευκή πούδρα (φωτογραφίες, βίντεο)

Δεν Βλέπεις κάθε μέρα που φρέσκο ​​χιόνι να καλύπτει την άμμο της ερήμου στη Σαουδική Αραβία - αλλά αυτό είναι ακριβώς αυτό που συνέβη με τα μέρη της χώρας όταν οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν. Σαουδάραβες αντιδρούν με μια υγιή δόση του χιούμορ, ακόμη και σε λίγες χιονάνθρωπους.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η κουβέρτα του χιονιού είναι μια απροσδόκητη απόλαυση για την κεντρική και βορειοδυτική περιοχές της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες τείνουν να βλέπουμε καθημερινά υψηλές θερμοκρασίες γύρω στους 20 ° C (68 ° F), ακόμη και τον Νοέμβρη

 Μερικοί Σαουδάραβες έχουν ληφθεί για τα social media για να εκφράσουν τις σκέψεις τους για το χειμώνα έκπληξη, με έναν άνδρα "σκι" σε παγωμένο δρόμο.

..Αλλά ενώ το κτίριο της χιονάνθρωποι μπορεί να φαίνεται αρκετά αθώα, Σαουδάραβες που πήραν μέρος στη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια μιας φρικιό χιονόπτωση στην Ιανουάριο του 2015 καταδικάστηκαν από έναν κληρικό που αποκάλεσε αμαρτωλό και «αντι-ισλαμική». Ο ίδιος εξέδωσε φετβά (θρησκευτική απόφαση) απαγορεύει η δραστηριότητα - αν και σαφώς την άποψή του, δεν συμμερίζονται όλοι στη χώρα.
Η χιονόπτωση ήρθε καθώς η θερμοκρασία έφθασε -3 ° C (26,6 ° F) στην περιοχή Αλ-Jawf και -1 ° C (30,2 ° F) στη βόρεια επαρχία της Αλ-Quryat, η Σαουδική εφημερίδα ανέφερε.
πηγη 

.

Στα λευκά η... έρημος Σαχάρα [Βίντεο]

Καθώς τα πρώτα χιόνια έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στη χώρα μας, βρήκαμε ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο, που έχει συμβεί μόνο δύο φορές στην ιστορία του κόσμου.
Στην έρημο Σαχάρα οι θερμοκρασίες κατα τη διάρκεια της ημέρας αγγίζουν τους 50 βαθμούς Κελσίου. Και όμως στις 18 Ιανουαρίου του 2014, πυκνή χιονόπτωση ξάφνιασε τους κατοίκους στη δυτική Αλγερία.
Για 8 ώρες, πυκνό χιόνι έπεφτε στην έρημο, δημιουργώντας μια σουρεαλιστική εικόνα. Η θερμοκρασία της άμμου ήταν τόσο υψηλή, που το χιόνι έλιωνε αμέσως μόλις ερχόταν σε επαφή με το έδαφος.

 

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...