Καστοριά: Χιόνι στην Ιεροπηγή

Ξεκίνησε να χιονίζει τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Ιεροπηγής στην Καστοριά.

Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να συνεχιστεί έως και την Πέμπτη.


Σήμερα,Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη, η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι ιδιαίτερα αισθητή σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με το θερμόμετρο να δείχνει υπό το μηδέν.


Δείτε βίντεο του tragikogreece.blogspot.gr:
..

Οδηγίες από τον Δήμο Καστοριάς σε περίπτωση έντονης χιονόπτωσης

hionia
Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε περιπτώσεις έντονης χιονόπτωσης, παγετού και ακραίων καιρικών φαινομένων κρίνεται αναγκαία η συμβολή όλων. Ο Δήμος Καστοριάς, με το προσωπικό και όλα τα οχήματα,  την φετινή χειμερινή περίοδο, θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη σωστή εφαρμογή των μέτρων αποχιονισμού. Στην προσπάθεια αυτή οφείλουν να συνδράμουν και οι ίδιοι οι πολίτες. Όλα τα αιτήματα για άμεσο αποχιονισμό προφανώς δεν μπορούν να ικανοποιούνται ταυτόχρονα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί, βάζοντας υποχρεωτικά αλυσίδες και εφαρμόζοντας προς οδηγίες προς Τροχαίας.
Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο αποχιονισμός ιδιωτικών χώρων, οικοπέδων, καθώς και των χώρων στάθμευσης οχημάτων σε ξενοδοχεία, ξενώνες, καταστήματα, επιχειρήσεις κλπ, γίνεται με την ευθύνη των ιδιοκτητών τους. Για τον καλύτερο αποχιονισμό των πεζοδρομίων ζητάμε  τη συμβολή και την εθελοντική προσφορά όλων των πολιτών, ώστε οι ίδιοι να αναλάβουν τον καθαρισμό του πεζοδρομίου μπροστά από το δικό προς κατάστημα ή οικία.
Με συνεργασία και κατανόηση μπορούμε όλοι να διευκολύνουμε το επίπονο και δύσκολο έργο του αποχιονισμού, ώστε να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα τα προβλήματα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Αντιδήμαρχος 

Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας
Παναγιώτης Δάγγας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...