NBA: ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι θα ήθελε για γονείς το ζεύγος Ομπάμα

Το πρώην προεδρικό ζεύγος Ομπάμα θα ήθελε για γονείς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος έδωσε συνέντευξη σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή του νέου Αμερικανού Προέδρου. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε προπονηθεί με την 2η ομάδα του Μιλγουόκι, μετά από απόφαση του Τζέισον Κιντ. 

Εξαιρετικά έξυπνος και πνευματώδης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε απαντήσεις που συζητήθηκαν σε μια μίνι συνέντευξη του στο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο FOX SPORTS
του Γουισκόνσιν. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η παραδοχή του ότι θα ήθελε για γονείς του το ζεύγος Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα, εφόσον έπρεπε να διαλέξει κάποιον διάσημο, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Αμερικανού Προέδρου. Αναλυτικά οι απαντήσεις του Giannis.
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης;
«Μεγάλωσα με τον Άλεν Άιβερσον. Μου αρέσει ο τρόπος που έπαιζε. Κάθε βράδυ αγωνιζόταν σκληρά. Είναι ηγέτης. Προφανώς, είχε ταλέντο».
Ποια είναι η αδυναμία σου στο junkfood;
«Τα in-and-out μπέργκερ. Είναι δύσκολο να τα βρεις εδώ, αλλά όποτε πάω στη δυτική ακτή τρέχω προς τα εκεί».
Τι γεύμα σερβίρεις στους καλεσμένους σου;
«Βάζω φρούτα στο πιάτο. Δίπλα το μαχαίρι και το πιρούνι».
Ποιος σε ακολουθεί στο Twitter;
«Δεν ξέρω... Γνωρίζω πως με ακολουθεί ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Με ακολουθεί και ο Κάιρι Ίρβινγκ. Αλλά δεν ξέρω... Θα πω αυτούς τους δύο, Ίρβινγκ και Νοβίτσκι».
Ποιος θα ήθελες να σε ακολουθήσει στο Twitter;
«Ο Μπαράκ Ομπάμα. Φίλε...».
Ποιον διάσημο θα επέλεγες για γονιό σου;
«Τον Γουίλ Σμιθ και... μπορώ να έχω την Μισέλ Ομπάμα; Ή μάλλον όχι, βγάλε τον Γουίλ Σμιθ. Μπαράκ Ομπάμα και Μισέλ Ομπάμα. Αυτούς τους δύο».
..
Με τα "δεύτερα" ο Giannis
Μετά την ήττα από τους Μάβερικς με 86-75 ο Τζέισον Κιντ αποφάσισε στην χθεσινή προπόνηση να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με την δεύτερη ομάδα, κόντρα στους "βασικούς", αλλά η επιλογή του αυτή δεν είχε σε καμμία περίπτωση να κάνει με καψώνι στο νεαρό σταρ της ομάδας.


Όπως εξήγησε ο προπονητής των Μιλγουόκι, αλλά και οι παίκτες του, αυτό έγινε ώστε η υπόλοιπη ομάδα να προσαρμοστεί και να έχει λύσεις στο παιχνίδι, αν φορτωθεί νωρίς σε ένα ματς με φάουλ ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των "ελαφιών" (!). Προετοιμάζεσαι για κάθε ενδεχόμενο στον μαγικό κόσμο του NBA.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...