Ικανοποιημένος ο Ουζουνίδης – «Τα παιδιά γέλασαν και πάλι»

Σαφώς και δήλωσε ικανοποιημένος ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου η ομάδα του νίκησε 1-0. Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και με μόλις δύο μέρες στη διάθεσή του, κατάφερε να περάσει ένα μεγάλο εμπόδιο και στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά, όχι τόσο για την απόδοση, αλλά για την προσπάθεια που έκαναν και για τη νίκη.
Ήμασταν καλοί ως προς την αμυντική λειτουργία και πιστεύω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα πάμε καλύτερα. Κερδίζουμε χρόνο και τα παιδιά γέλασαν πάλι μετά από καιρό. Θέλουμε όμως τον κόσμο κοντά μας. Δεν είναι ωραία να παίζεις στο γήπεδό σου και να μην έχεις τη φωνή που θα σου δώσει το κάτι παραπάνω μέσα στο παιχνίδι. Δεν δεχθήκαμε μπαλιές στην πλάτη μας και αυτό ήταν πολύ καλό. Στο πρώτο μέρος μας έλειψε η τελική πάσα, το παιχνίδι πήγαινε για 0-0 και όποιος έκανε το κάτι παραπάνω θα έφτανε στην νίκη. Είχαμε μόνο δύο μέρες, μόνο μία προπόνηση. Είναι έξυπνα παιδιά, έχουν ταλέντο και ξέρω πως θα τα καταφέρουν».
Για την θέση που έπαιξε ο Ρόμπιν Λουντ είπε: «Είχα δύο μέρες μόνο. Έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου και ρώτησα πολλούς παίκτες ποια θέση προτιμούν. Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει σε διάφορες θέσεις. Έκανα συζήτηση με τον Λουντ και έχει παίξει εκεί αρκετές φορές. Θέλω ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ταυτότητα. Ο Λουντ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».
Και για τον Ιμπάρμπο: «Πιστεύω ότι θα βρει τα πατήματά του, γιατί είναι καλός παίκτης. Ισχύει και με άλλα παιδιά αυτό».
Ρωτήθηκε αν γυρίζει η διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό και απάντησε: «Το πιστεύω, δεν το λέω για να το πω. Δεν είναι στο χέρι μας, όμως πιστεύω ότι μπορούμε».
Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ απάντησε: «Και ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του προβλήματα. Εγώ έπρεπε να εξουδετερώσω τα ατού του και είμαι ευχαριστημένος αφού νικήσαμε».
Τέλος, για τον Βλαχοδήμο είπε: «Έκανε και σήμερα μία πολύ καλή εμφάνιση. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να τον αλλάξουμε. Βέβαια, αυτό είναι και θέμα του Γκαλίνοβιτς, καθώς εκείνος ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Βλαχοδήμος».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...