Άλλη μία ώριμη παρέμβαση από τον γίγαντα της πολιτικής, Θεόδωρο Πάγκαλο (εικόνες)

Η αλήθεια είναι ότι έλειπε τελευταία από το φιλελέ τοπίο μία παρέμβαση Πάγκαλου για τα «απόνερα» του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο.
Μπορεί με τον -ανιψιό/μπατζανάκη/τριτοξάδερφο του Φιντέλ– Τζήμερο να γελάσαμε μέχρι δακρύων, μπορεί με τον Άδωνη να ανακαλύψαμε απλά πόσο φιλοχουντικός είναι, εκείνο που έλειπε ωστόσο ήταν ο στιβαρός και καίριος σχολιασμός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Πάγκαλου.

Δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση λοιπόν για ένα τόσο μείζον θέμα, ο γίγαντα της πολιτικής και ένα με ένα «ντου» από tweets, μάθαμε επιτέλους τι έχει στο μυαλό του για την επίσκεψη Τσίπρα στην Αβάνα.
«Αλέξη είσαι κομμουνιστής;» αναρωτήθηκε αρχικά.
«Κάποιος πρέπει να σου κάνει την ερώτηση. Αν είσαι, τότε γιατί δεν πας στο «τιμημένο» και βασανίζεσαι; Αν πάλι δεν είσαι κομμουνιστής, τι κάνεις εσύ μόνος από όλους τους Ευρωπαίους Πρωθυπουργούς τόσα χιλιόμετρα μακριά; Ψυχοθεραπεία;» συνέχισε ο κ. Πάγκαλος.
«Ωραίο πάντως το look Antonio Banderas στην προσγείωση. Αν το ξανακάνεις, πες να σου βάλουν & λίγη μπογιά στο ζελέ. Σαρανταρίσαμε…», κατέληξε.
pagkalos3
Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Πάγκαλος έγραψε πως είδε την ομιλία Τσίπρα «στην κομματική ΕΡΤ» και σχολίασε με τρία νέα tweets:
Αλέξη, μόλις είδα στην κομματική ΕΡΤ το λόγο σου στην Πλατεία Επανάστασης. Μπαγάσα! Κατάφερες να σου δώσουν 10 λεπτά για επικήδειο. Εκείνη τη σύγκριση συνθημάτων τι την ήθελες; Μήπως ήθελες να πεις ότι οι Μπαρμπούντος εμπνεύστηκαν από το 1821; Πάντως συγχαρητήρια για το «Hasta la victoria siempre». Ένα φωνήεν να έκανες λάθος, θα γινόμασταν πάλι ρεζίλι.
pagkalos2
pagkalos
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...