Ας πεινάσει η Ελλάδα, αρκεί να γίνει η ΝΔ κυβέρνηση… Το δόγμα Καρατζαφέρη κατακτά τη ΝΔ

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο ντόρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά και της επικίνδυνης ρητορικής που έχει υιοθετήσει η ΝΔ.
Καταστροφολογία, λασπολογία, γραφικότητα και αλλεπάλληλες κυβιστήσεις φαίνεται πως είναι το μείγμα της επικοινωνιακής τακτικής της ΝΔ, όπως τουλάχιστον επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά, από τη δράση του αντιπροέδρου της, Άδωνη Γεωργιάδη.
Η ΝΔ, πλέον, αποδέχεται την κατά γράμμα εφαρμογή του δόγματος της «σχολής Καρατζαφέρη», το οποίο συμπυκνώνεται στη συλλογιστική «Αρκεί να κάνουμε θόρυβο».

Το δόγμα αυτό, το γνωρίζει απ’ έξω κι ανακατωτά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όχι μόνο το έχει επιβάλλει με την έλευσή του στη ΝΔ, αλλά το έχει «εξελίξει». Έτσι, τού είναι αρκετά εύκολο, προκειμένου να στηρίξει την «επιχειρηματολογία» του (η οποία μεταβάλλεται από πάνελ σε πάνελ και από μικρόφωνο σε μικρόφωνο με ασύλληπτες ταχύτητες), να προβεί σε αρκετά εντυπωσιακές κυβιστήσεις, τις οποίες όπως φαίνεται προτιμά.

Τρανό παράδειγμα η δεύτερη αξιολόγηση, για την ολοκλήρωση της οποίας έχουν ακουστεί σχεδόν τα πάντα από τα χείλη του αντιπροέδρου της ΝΔ. Προ ολίγων ημερών ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για τη δεύτερη αξιολόγηση, δεν δίστασε να δηλώσει πως αν δεν κλείσει «θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις μετά, θα τρέχουμε στα σκουπίδια για φαγητό».

Φυσικά, η ταχύτητα της γλώσσας δεν του επέτρεψε να μην επαναλάβει το ακριβώς αντίθετο, μόλις χθες Δευτέρα στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Να πέσει η κυβέρνηση και να μην γίνει η αξιολόγηση».

Ακόμα μία κυβίστηση του λαλίστατου αντιπροέδρου ή μήπως όχι;

Κρίνοντας πάντως από τον κυνισμό στη ρητορική του, δεν μπορεί να αποκλειστεί ο συνδυασμός των δύο δηλώσεων, ο οποίος ένα μόνο αποτέλεσμα μπορεί να έχει:

«Να μην γίνει η αξιολόγηση, να τρέχουμε στα σκουπίδια για φαγητό, αρκεί να γίνει η ΝΔ κυβέρνηση»…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...