Κάζιμιρ: Η Ελλάδα οδεύει προς την «σωστή κατεύθυνση»

Την άποψη ότι η Ελλάδα οδεύει προς την «σωστή κατεύθυνση», αλλά περισσότερα πρέπει να γίνουν και στις «δύο πλευρές του τραπεζιού» υπογραμμίζει ο Σλοβάκος υπουργός Οικομικών, Πήτερ Κάζιμιρ, σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter.
O Π.Κάζιμιρ, αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως είναι «θετικό» το γεγονός ότι σύμφωνα με τον επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ η Ελλάδα θα χρειαστεί «πολύ λιγότερα χρήματα» από το τρίτο πρόγραμμα, ενώ εκφράζει την ελπίδα να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση «τις επόμενες εβδομάδες».
Σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα σημειώνει: «Όσον αφορά τους φίλους μας από το ΔΝΤ, τους συμπαθούμε και είναι καλό να τους έχουμε μαζί μας αλλά δεν διατίθεμαι να πληρώσω οποιοδήποτε τίμημα για την παραμονή τους, δίνοντάς τους το πράσινο φως για μια ελάφρυνση χρέους που η Ελλάδα δε χρειάζεται». 

Τέλος, αναφορικά με τις εκλογές σε Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία, σημειώνει πως από τη δική του εμπειρία, η Ελλάδα είναι ένα ζήτημα που κανείς «επιθυμεί να αποφύγει στην προεκλογική καμπάνια».
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...