Με ποιο αυτοκίνητο «λύσσαξε» η Μάργκο Ρόμπι; (pics & vid)

Η διάσημη Αυστραλή ηθοποιός κάθισε πίσω από τον τιμόνι του φουτουριστικού ηλεκτρικού Nissan BladeGlider  αναστατώνοντας το Μόντε Κάρλο –και τον ύπνο μας.

Η ηθοποιός Μάργκο Ρόμπι είναι η νέα πρέσβειρα της Nissan, ξεκινώντας  με το BladeGlider, το ριζοσπαστικό σπορ ηλεκτροκίνητο μοντέλο της μάρκας, μια αγωνιστική διαδρομή τα μεσάνυχτα,
στο παγκοσμίου φήμης Grand Prix του Μονακό.
Το πρωτότυπο Nissan BladeGlider  με ισχύ 272 ίππων, μέγιστη ταχύτητα 190 χλμ/ώρα, και επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα,  δημιουργήθηκε για να αμφισβητήσει τη συμβατική σκέψη για το  πως ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σπορ αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι στο μέλλον.





Η Μάργκο Ρόμπι, πρωταγωνίστρια των κινηματογραφικών επιτυχιών  “Ομάδα Αυτοκτονίας” και “O Λύκος της Wall Street” όπως και το Nissan BladeGlider, δεν χάνουν την ευκαιρία για διασκέδαση. Με το drift mode ενεργοποιημένο, «γράφει» της φουρκέτας Fairmont με το πλάι και κοντράρεται με ένα ακόμα ίδιο Nissan, παρότι, όπως ενημερώνεται από το ίδιο το αυτοκίνητο, μόνο δύο υπάρχουν στον κόσμο.
Η συναρπαστική ταινία δίνει ακριβώς το στίγμα του δυναμισμού ενός ηλεκτρικού μεν αλλά εστιασμένου στην απόλαυση της οδήγησης μοντέλου, που θα δούμε στην  87η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 7 Μαρτίου 2017.
Το Μόντε Κάρλο αποτέλεσε την ιδανική τοποθεσία για τη Nissan, ώστε να αποκαλύψει την συναρπαστική νέα συνεργασία της με τη Μάργκο Ρόμπι.  Το Μονακό έχει μια πλούσια κληρονομιά στους αγώνες δρόμου και μια οικολογική στρατηγική για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 50 τοις εκατό, από το 2030.
..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...