Μία έπαυλη 19 εκατ. δολαρίων είναι το νέο απόκτημα του The Weeknd- ΦΩΤΟ

Η αγάπη του ράπερ The Weeknd για το Λος Άντζελες είναι γνωστή. Εκεί βρίσκεται άλλωστε και το καινούργιο του σπίτι, το οποίο αγόρασε πρόσφατα έναντι 19 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο γνωστός ράπερ αγόρασε τη νέα του έπαυλη στην περιοχή Hidden Hills που είναι αγαπημένη πολλών διάσημων.











Το νέο σπίτι του Εϊμπελ Μακόνεν Τεσφέι, όπως ονομάζεται στην πραγματικότητα ο καλλιτέχνης, είναι εντυπωσιακά μεγάλο με 9 υπνοδωμάτια και 11 μπάνια.Αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι αυτό το σπίτι χτίστηκε για να φιλοξενεί μεγάλα πάρτι. Διαθέτει άνετη τραπεζαρία με καταπληκτική θέα στο κτήμα, αλλά και εξωτερικούς χώρους που διαθέτουν τρία τζάκια σε διάφορες γωνιές τους και σκεπαστές βεράντες. Εντυπωσιακός είναι και ο στάβλος του κτήματος.
Το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης καθώς μπαίνει στον χώρο της έπαυλης είναι μια σειρά από ελαιόδεντρα. Η είσοδος της κατοικίας που πληροί τα πιο απαιτητικά κριτήρια ασφαλείας, οδηγεί είτε στην κουζίνα, είτε σε δύο σαλόνια, ένα εξωτερικό κι ένα εσωτερικό.
Το σπίτι διαθέτει ακόμη αίθουσα μουσικής, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών, κελάρι και επτά σουίτες. Η μεγαλύτερη σουίτα έχει δύο δωμάτια-ντουλάπες, μια σάουνα κι ένα πανέμορφο πετρόκτιστο μπάνιο.

THE WEEKND #ΕΠΑΥΛΗ #ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ #ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΧΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...